Šašlykai alaus marinate
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 kilogramo | kiauliena (sprandinė) |
300 mililitrų | alaus (šviesus) |
3 galvos | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
2.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Egzotiškas karbonadas
- Šašlykai
- Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
- Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
- Kotletai su daržovių įdaru
- Kopūstainiai su mėsa
- Apkepas „Greitukas“
- Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
- Malta mėsa tešloje
- Blynai su kepenų įdaru
- Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
- Rostbifas
- Jautienos vyniotiniai
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
- Virtos veršelio kojos
- Keptos kepenėlės
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Kepsneliai su slyvomis
Šašlykai alaus marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, sprandinė,
1.5 kilogramo -
Alus, šviesus,
300 mililitrų -
Svogūnai,
3 galvos - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...