šiek tiek | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | kiaušiniai (išvirti) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
250 gramų | žuvis |
400 mililitrų | kefyras (arba natūralus jogurtas) |
2 vienetai | kiaušiniai (išvirti) |
0.5 arbatinio šaukštelio | soda |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
Pusę užmaišytos tešlos supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Susmulkinkite žuvį, svogūną, petražoles, krapus ir virtus kiaušinius. Šią masę išmaišykite su pipirais ir sudėkite ant tešlos.
Likusią dalį tešlos supilkite ant žuvies įdaro. Gausis trys sluoksniai: tešla, žuvies įdaras, tešla.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 45-50 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ant grotelių kepta žuvis
- Margaritos žuvies apkepas
- Skani zuvytė
- Spalvota jūros ešerio filė
- Pomidorų padaže keptas šamas
- Žuvies kotletai su grybais
- Midijų šašlykai
- Karpis, marinuotas česnake
- Užkepta žuvis su konjako padažu
- Lašišos faršo kepsneliai
- Kepta lydeka su daržovėmis
- Silkė su morkomis
- Pikantiškosios krevetės grilyje
- Žuvies kepsneliai
- Žuvis su alyvuogėmis
- Žuvis tešloje
- Keptas upėtakis
- Keptas karpis su pomidorais
- Keptos plekšnės
- Kepta žuvis su daržovėmis
Pyragas su žuvies įdaru
- Paruošimo laikas:
- Krapai
- Juodieji pipirai, malti
-
Kiaušiniai, išvirti,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Petražolės
-
Žuvis,
250 gramų -
Kefyras, arba natūralus jogurtas,
400 mililitrų -
Kiaušiniai, išvirti,
2 vienetai -
Soda,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kefyrą arba jogurtą išplakite su kiaušiniais, soda (nugesinta su citrinos sultimis ar actu), cukrumi, druska, aliejumi ir miltais. Miltų gali tekti dėti ir daugiau, žiūrėkite, kad tešla gautųsi grietinės (25 proc.) konsistencijos.
Pusę užmaišytos tešlos supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Susmulkinkite žuvį, svogūną, petražoles, krapus ir virtus kiaušinius. Šią masę išmaišykite su pipirais ir sudėkite ant tešlos.
Likusią dalį tešlos supilkite ant žuvies įdaro. Gausis trys sluoksniai: tešla, žuvies įdaras, tešla.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 45-50 minučių.