Olandiškas kiaušinių padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
šiek tiek | citrinų sultys |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į emaliuotą indą įmušami kiaušinių tryniai, įdedama sviesto, įpilama vandens ir plakant kaitinama vandens vonelėje, ne aukštesnėje kaip 70° C temperatūroje. Kai padažas sutirštėja ir praranda žalio kiaušinio skonį, pagardinamas citrinos sultimis, druska. Tinka prie viščiukų, žuvies, žiedinių kopūstų, brokolių patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bananinis kremas
- Picos padažas
- Varškės kremas
- Džiūvėsėlių padažas
- Viskio karamelė
- Citrinų kremas
- Saldžiaaštris padažas
- Olandiškas padažas
- Kremas iš grietinėlės
- Aštriai saldi salsa
- Sojų padažo dažinys
- Padažas "Čili"
- Uogų padažas blynams
- Užtepėlė
- Aštri salsa
- Aviečių padažas desertams
- Pomidorų padažas picai
- Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
- Padažas su avokadu
- Sūrio Fondiu gaminimas
Olandiškas kiaušinių padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Citrinų sultys
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į emaliuotą indą įmušami kiaušinių tryniai, įdedama sviesto, įpilama vandens ir plakant kaitinama vandens vonelėje, ne aukštesnėje kaip 70° C temperatūroje. Kai padažas sutirštėja ir praranda žalio kiaušinio skonį, pagardinamas citrinos sultimis, druska. Tinka prie viščiukų, žuvies, žiedinių kopūstų, brokolių patiekalų.
Reklama:
Komentarai (6)
-
lli
2016-01-02 17:45
fainas receptas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...