Mėsos ir kaulų sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | vanduo |
600 gramų | mėsa (su kaulais) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kaulai sukapojami, užpilami šaltu vandeniu ir užvirinama. Užvirus nugraibstomos putos, sultinys pasūdomas ir toliau verdamas ant mažos ugnies, kartkartėmis nugraibstant riebalus. Jautienos, avienos kaulai verdami apie 4 val., kiaulienos, veršienos— 3 val. Prieskoninės daržovės sudedamos į baigiamą virti sultinį. Iškoštas sultinys tinka įvairioms sriuboms gaminti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dilgėlių sriuba
- Daržovių-vištienos sriuba
- Mamos žirnių sriuba
- Grybų sriuba
- Perlinių kruopų košė
- Indiška sriuba
- Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
- Suomiška žuvienė
- Trinta cukinijų sriuba
- Baltarusiška grybų sriuba
- Pupų sriuba
- Ryžių sriuba vakarui
- Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
- Vitaminų sriuba
- Maitiška bulvienė su širdimi
- Aštri pomidorų sriuba
- Pupelių ir kukurūzų sriuba
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Kazlėkų sriuba su jautiena
- Toskanos pupelių sriuba
Mėsos ir kaulų sultinys
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
6 stiklinės -
Mėsa, su kaulais,
600 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas - Petražolės
- Krapai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kaulai sukapojami, užpilami šaltu vandeniu ir užvirinama. Užvirus nugraibstomos putos, sultinys pasūdomas ir toliau verdamas ant mažos ugnies, kartkartėmis nugraibstant riebalus. Jautienos, avienos kaulai verdami apie 4 val., kiaulienos, veršienos— 3 val. Prieskoninės daržovės sudedamos į baigiamą virti sultinį. Iškoštas sultinys tinka įvairioms sriuboms gaminti.
Reklama:
Komentarai (11)
-
deividas
2010-09-07 13:53
pats skaniausias ir pats geriausias is geriausiuju ;-) ;-) :-D :-D %-) :juokauju:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...