Mėsos duona
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | kiauliena |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
2 riekės | duona (juoda) |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 gramų | sūris (kietasis) |
šiek tiek | krapai |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
šiek tiek | pienas |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Duoną užmirkti piene. Svogūnus bei morkas supjaustyti dideliais kubeliais. Krapus susmulkinti.
2.
Sumalti mėsą, svogūnus, morkas, krapus bei duoną. Į faršą pridėti kiaušinį, druską, pipirus. Pamaišyti.
3.
Formą sutepti sviestu ir pabarstyti džiūvesėliais. Faršą įdėti į formą. Kepti 200 laipsniu įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
4.
Ištraukti, pabarstyti tarkuotu sūriu ir dar kepti 10 minučių. Leisti atvėsti.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
- Guliašas su šafranu
- Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Stirnos nugarinė
- Keptos kepenėlės
- Kiaulienos išpjova po porais
- Mėsos kukuliai su padažu
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Kotletai su daržovių įdaru
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Kepta triušiena
- Jautienos kepsnys
- Virtos naminės dešrelės
- Naminės dešrelės
- Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
- Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
- Kukuliukai švediškai
- Medžiotojų šašlykai
- Šašlykas baltojo vyno marinate
Mėsos duona
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Duona, juoda,
2 riekės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, kietasis,
100 gramų - Krapai
-
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas - Pienas
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duoną užmirkti piene. Svogūnus bei morkas supjaustyti dideliais kubeliais. Krapus susmulkinti.
Sumalti mėsą, svogūnus, morkas, krapus bei duoną. Į faršą pridėti kiaušinį, druską, pipirus. Pamaišyti.
Formą sutepti sviestu ir pabarstyti džiūvesėliais. Faršą įdėti į formą. Kepti 200 laipsniu įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Ištraukti, pabarstyti tarkuotu sūriu ir dar kepti 10 minučių. Leisti atvėsti.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...