Išvalytas lynas 1 val. laikomas marinate, išvirtame iš prieskonių, prieskoninių daržovių ir citrinos sulčių. Vėliau jis pavilgomas išplaktame kiaušinyje, tirpintame svieste, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas ant grotelių, žarijų kaitroje.
Tiekiamas su aliejuje keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.
Lynas, keptas ant grotelių
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
0.5 vieneto | citrinos |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas starkis
- Lašiša grietinėlės padaže
- Žuvis su persikais
- Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
- Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
- Bulviniai blynai su lašiša
- Plekšnė su padažu
- Jūreivio sapnas
- Sočiausioji pica
- Spageti su alyvuogėmis
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Keptos seliavos
- Saldžiarūgštė silkė
- Menkė su apelsinais
- Keptas karpis tešloje
- Krevečių užkepėlė
- Įdaryti kalmarai
- Menkės kukuliai
Lynas, keptas ant grotelių
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas lynas 1 val. laikomas marinate, išvirtame iš prieskonių, prieskoninių daržovių ir citrinos sulčių. Vėliau jis pavilgomas išplaktame kiaušinyje, tirpintame svieste, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas ant grotelių, žarijų kaitroje.
Tiekiamas su aliejuje keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...