800 gramų | miltai |
300 mililitrų | vanduo |
1 žiupsnelis | druska |
1 kilogramas | vištiena |
1 vienetas | svogūnai |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.
Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena kinietiškai
- Vištienos kepsniukai - blyneliai
- Naminės mini tortilijos
- Vištiena su anakardžių riešutais
- Vištienos juostelės su sezamu
- Vištienos šašlykas
- Keptas tetervinas
- Bajoriškai įdarytos putpelės
- Vištienos keksiukai
- Neįprasti kotletukai
- Vištiena su apelsinais
- Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
- Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Kalakuto šlaunelės
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Blauzdelės grilyje
- Kepta supjaustyta višta
- Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
- Kepta višta su bulvytėmis
Labai paprasti koldūnai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
800 gramų -
Vanduo,
300 mililitrų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vištiena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlai: į miltus supilti drungną vandenį ir suberti druską.
Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.Įdarui vištieną sumalti, sumaišyti su smulkintu svogūnu ir prieskoniais.
Koldūnus lipdyti specialiu įrankiu, arba, jei tokio neturite, reikėtų atgnybti tešlos gabalėlį, jį gana plonai iškočioti, stikline išpjauti apskritimus, į juos dėti maltos vištienos ir užspausti kraštus.
Taip paruoštus koldūnus galima užšaldyti.
Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.