Kriaušes nulupame, perpjauname pusiau ir išimame jų sėklalizdžius.
Kriaušių puseles dedame ant kepimo skardos ir gausiai apibarstome sūriu.
Kepame apie 6 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas kriaušes apšlakstome pašildytu medumi.
Dedame kriaušes į lėkštę ir apibarstome cukraus pudra.
Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kriaušės |
30 gramų | sūris (ožkos pieno) |
4 valgomieji šaukštai | medus |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryžių pudingas su braškėmis
- Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
- Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
- Kepti bananai su ledais ir karamele
- Varškės spurgos
- Obuoliai su varške
- Keptų obuolių desertas su varške
- Obuoliai su varške
- Rabarbarų kisielius su bananais
- Vafliai su bananais
- Kriaušių desertas
- Aguoninės formelės
- Bananai tešloje
- Vafliai su graikiniais riešutais
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
- Apelsinai obuoliuose
- Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
- Pudingas
- Bruknėmis įdarytos kriaušės
- Spurgos su įdaru ir glaistu
Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Sūris, ožkos pieno,
30 gramų -
Medus,
4 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupame, perpjauname pusiau ir išimame jų sėklalizdžius.
Kriaušių puseles dedame ant kepimo skardos ir gausiai apibarstome sūriu.
Kepame apie 6 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptas kriaušes apšlakstome pašildytu medumi.
Dedame kriaušes į lėkštę ir apibarstome cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...