Krevetės patale
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas krevetės
2 valgomieji šaukštai miltai
šiek tiek druska
šiek tiek cukrus
2 vienetai lauro lapų
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Krevetes išvirti vandenyje su lauro lapais ir druska (virti apie 10 min.)
2.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti miltų, druskos, žiupsnelį cukraus, pipirų ir išmaišyti.
3.
Įkaitinti aliejų, tešloje pamirkyti krevetes ir kepti iš abiejų psuių po 1 - 2 minutes.

Populiariausi receptai šią savaitę

Krevetės patale

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Krevetes išvirti vandenyje su lauro lapais ir druska (virti apie 10 min.)

  2. Į dubenį įmušti kiaušinius, berti miltų, druskos, žiupsnelį cukraus, pipirų ir išmaišyti.

  3. Įkaitinti aliejų, tešloje pamirkyti krevetes ir kepti iš abiejų psuių po 1 - 2 minutes.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų