Krevetės patale
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | krevetės (lukštentos, su uodegėlėmis ar be jų) |
1 stiklinė | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinį išplakite su druska, pipirais ir vandeniu. Po truputį berkite miltus ir maišykite, kol tešla bus maždaug grietinės tirštumo. Miltų gali reikėtų kiek daugiau ar mažiau.
2.
Krevetes, jei šaldytos, atitirpinkite, nusausinkite.
3.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, kiekvieną krevetę merkite į tešlą ir dėkite kepti į keptuvę, kepkite po 2 - 3 minutes iš kiekvienos pusės.
4.
Iškepusias krevetes sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad sugertų aliejaus perteklių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Egzotiškos Tortilijos
- Sumuštiniai su kiaušiniu
- Pievagrybiai ant žarijų
- Įdaryti pievagrybiai
- Krevetės patale
- Pikantiški sumuštiniai
- Pavasariu alsuojanti pica
- Cukinijos pusžiedžiai tešloje
- Užkandėlė su šonine
- Monikos Šalčiūtės mėsainis
- Omletas
- Keptas sūris
- Čeburėkai
- Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
- Gurmaniški kepti persikai
- Naminė pica
- Arvydo alyvuogių užkanda
- Vasariškas omletas
- Aštrūs kalakutų kaklai
- Kepti sūrio sumuštiniai
Krevetės patale
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Krevetės, lukštentos, su uodegėlėmis ar be jų,
400 gramų -
Miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Vanduo,
1 stiklinė - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išplakite su druska, pipirais ir vandeniu. Po truputį berkite miltus ir maišykite, kol tešla bus maždaug grietinės tirštumo. Miltų gali reikėtų kiek daugiau ar mažiau.
Krevetes, jei šaldytos, atitirpinkite, nusausinkite.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, kiekvieną krevetę merkite į tešlą ir dėkite kepti į keptuvę, kepkite po 2 - 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Iškepusias krevetes sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad sugertų aliejaus perteklių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...