Cukinijos pusžiedžiai tešloje
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 500 gramų | cukinija |
| 1.5 stiklinės | miltai |
| 0.5 stiklinės | krakmolas |
| 1.5 stiklinės | mineralinis vanduo |
| 2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Cukinija supjaustom griežinėliais, tada perpjaunam per pus, gaunasi pusžiedžiai, išimame sėklas.
2.
Iš likusių produktų užmaišom tešlą. Turi gautis tikštesnė nei blynų.
3.
Kepame įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrunda ir suminkštėja.
4.
Taip pat galima kepti ir blynus, tik cukiniją reiktų sutarkuoti burokine tarka.
Greita, skanu ir sotu.
Skanaus. :)
Greita, skanu ir sotu.
Skanaus. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Piršteliai su aguonomis
-
Kiaušinienė
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Bandelės iš batono
-
Vegetariškos picutės
-
Monikos Šalčiūtės mėsainis
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Pomidorų mėsainis
-
Pica
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Uždara pica
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Sulekta Speltos pica
-
Picos - ricos
-
Įdaryti pomidorai
-
Sauliaus kibinai
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Cukinija,
500 gramų -
Miltai,
1.5 stiklinės -
Krakmolas,
0.5 stiklinės -
Mineralinis vanduo,
1.5 stiklinės -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinija supjaustom griežinėliais, tada perpjaunam per pus, gaunasi pusžiedžiai, išimame sėklas.
Iš likusių produktų užmaišom tešlą. Turi gautis tikštesnė nei blynų.
Kepame įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrunda ir suminkštėja.
Taip pat galima kepti ir blynus, tik cukiniją reiktų sutarkuoti burokine tarka.
Greita, skanu ir sotu.
Skanaus. :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
