Vasariškas omletas
            Porcijų skaičius: 
        2
    
            Paruošimo laikas: 
        Apie 20 min
    
INGREDIENTAI:
        
                            
                Porcijų skaičius: 2
                    
        | 4 vienetai | kiaušiniai | |
| 30 mililitrų | mineralinis vanduo | |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė | |
| 1 valgomasis šaukštas | miltai | |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska | |
| Patiekiant: | ||
| 7 vienetai | vyšninių pomidorų | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| 4 lapai | salotos | |
| 1 žiupsnelis | pipirai | |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 20 min
                    
                    1.
                                                                Atskirti kiaušinių baltymus nuo trynių.
                            2.
                                                                Kiaušinių trynius išplakti plaktuvu iki purumo, dėti grietinę, paplakti, berti miltus, maišyti iki vientisos konsistencijos. Pilti mineralinį vandenį, viską gerai išmaišyti.
                            3.
                                                                Kiaušinių baltymus išplakti su nepilnu arbatiniu šaukšteliu (arba dėti pagal skonį) druskos iki standžių putų - apvertus dubenį jos turi nesukrutėti.
                            4.
                                                                Baltymus atsargiai įmaišyti į tešlą.
                            5.
                                                                Kepti keptuvėje ant aliejaus/sviesto mišinio, uždengus dangčiu, ant silpnos ugnies. Vėliau dangtį nuimti ir dar truputį pakepti ant stipresnės kaitros.
                            6.
                                                                Sudėti plėšytus salotų lapus, pjaustytus svogūnus, smulkintus pomidorus. Pabarstyti pipirais, norimais prieskoniais.
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Traškios vištienos juostelės
             - 
                
                                        
                                    
                Traškūs svogūnų žiedai
             - 
                
                                        
                                    
                Girti čeburėkai
             - 
                
                                        
                                    
                Užklota pica
             - 
                
                                        
                                    
                Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
             - 
                
                                        
                                    
                Pikantiški sumuštiniai
             - 
                
                                        
                                    
                Grilintas camembertas
             - 
                
                                        
                                    
                Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
             - 
                
                                        
                                    
                Užkandėlė su šonine
             - 
                
                                        
                                    
                Traiškytos bulvės orkaitėje
             - 
                
                                        
                                    
                Aštrios krevetės grilyje
             - 
                
                                        
                                    
                Krevetės PIL PIL ispaniškai
             - 
                
                                        
                                    
                Krevetės
             - 
                
                                        
                                    
                Karališki pusryčiai
             - 
                
                                        
                                    
                Greitas užkandis
             - 
                
                                        
                                    
                Šulinėliai su žandenomis
             - 
                
                                        
                                    
                Keptuvėje keptas varškės sūris
             - 
                
                                        
                                    
                Stirnienos vyniotiniai
             - 
                
                                        
                                    
                Užkandukai
             - 
                
                                        
                                    
                Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
             
Vasariškas omletas
                Komentarai:
                1
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 - Porcijų skaičius: 2
 
- 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, 
4 vienetai  - 
                                                            
                                                            Mineralinis vanduo, 
30 mililitrų  - 
                                                            
                                                            Grietinė, 
2 valgomieji šaukštai  - 
                                                            
                                                            Miltai, 
1 valgomasis šaukštas  - 
                                                            
                                                            Druska, 
1 arbatinis šaukštelis  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
- 
                                                            
                                                            Vyšniniai pomidorai, 
7 vienetai  - 
                                                            
                                                            Svogūnai, 
1 vienetas  - 
                                                            
                                                            Salotos, 
4 lapai  - 
                                                            
                                                            Pipirai, 
1 žiupsnelis  - 
                                                            
                                                            Prieskoniai, 
1 žiupsnelis  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Atskirti kiaušinių baltymus nuo trynių.
Kiaušinių trynius išplakti plaktuvu iki purumo, dėti grietinę, paplakti, berti miltus, maišyti iki vientisos konsistencijos. Pilti mineralinį vandenį, viską gerai išmaišyti.
Kiaušinių baltymus išplakti su nepilnu arbatiniu šaukšteliu (arba dėti pagal skonį) druskos iki standžių putų - apvertus dubenį jos turi nesukrutėti.
Baltymus atsargiai įmaišyti į tešlą.
Kepti keptuvėje ant aliejaus/sviesto mišinio, uždengus dangčiu, ant silpnos ugnies. Vėliau dangtį nuimti ir dar truputį pakepti ant stipresnės kaitros.
Sudėti plėšytus salotų lapus, pjaustytus svogūnus, smulkintus pomidorus. Pabarstyti pipirais, norimais prieskoniais.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        