Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Bulvių kepsnys
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Blynai su moliūgais
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Bulvių apkepas
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Baltarusiški bulviniai
-
Velykinis paršiukas
-
Bulvių kroketai
-
Bulvinės bandelės
-
Kugelis kaimiškai
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Viktorijos bulvių apkepas
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Studentiškas bulvių plokštainis
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai