Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.

Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Bulvės įdarytos daržovėmis
-
Arkliukas "alia Žemaitis"
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Bulviniai blynukai
-
„Milžinų bulvės“
-
Bulvių kotletai
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Musak
-
Bulvių salotos
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Bulvių košė su vištiena
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai