Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.

Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Žemaičių blynai
-
Skanu ir greita
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Švilpikai (šiuškės)
-
Musak
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Bulvių kotletai su porais
-
Pyragas su bulvėmis
-
Bulvės įdarytos daržovėmis
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Bulvių kukuliai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Studentiškos bulvės
-
Švilpikai
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
-
„Milžinų bulvės“
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai