Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.

Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių kotletai
-
Bulviniai vėdarai
-
Sūrio kroketai
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Bulvių kroketai
-
Bulvių kukuliai
-
Apkepas „La Graikija“
-
Viktorijos bulvių apkepas
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Čanachai su čiobreliais
-
Bulvinės bandelės
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Pikantiškos bulvės
-
Kava su brendžiu ir muskatu
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Linksmoji bulvių košė
-
Varškėčiai su bulvėmis
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai