Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.

Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių kroketai
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Kava su brendžiu ir muskatu
-
Greitas bulvių apkepas
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Mėsos apkepas
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Skanu ir greita
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Vištienos ir bulvių čenachai
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai