Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvės su sūriu
- Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
- Kugelis
- Žemaičių blynai
- Blynai su moliūgais
- Žemaičių blynai su grybų padažu
- Keptos bulvės su cukinija
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
- Varškėčiai su bulvėmis
- Bulvių paplotėliai
- Baltarusiški bulviniai
- Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
- Bulvių apkepas su šparagais
- Vėdarai
- Bulvių kroketai
- Velykinis paršiukas
- Rudens blynai
- Bulviniai blynai su lašiša
- Linksmoji bulvių košė
- Bulvės su grietine ir sūriu
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai