Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.

Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos apkepas
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Skanu ir greita
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Bulvių apkepas
-
Bulviniai blynukai
-
Bulvinė pica
-
Velykinis paršiukas
-
Pyragas su bulvėmis
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Bulvių vėdarai
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Bulvių armonikos
-
Sūrio kroketai
-
Greitas bulvių apkepas
-
Cepelinai su mėsa
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai