Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.

Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cepelinai su mėsa
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Bulviškienė
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Žemaičių blynai
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Su žalumynais keptos šviežios bulvės
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Bulvių kukuliai
-
Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Orkaitėje keptos bulvės
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai