Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Bulvių suflė
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Keptos armonikos
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Kugelis
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Virtų bulvių blynai
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Žemaičių blynai
-
Švilpikai (šiuškės)
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Bulvinės bandelės
-
Apkepas „La Graikija“
-
Bulvių kroketai
-
Virtos bulvės su sviestu
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai