Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
| 2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkeptos bulvės su sūriu
-
Bulvių patiekalas
-
Skanu ir greita
-
Mėsos apkepas
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
-
Vyžos iš bulvių
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Įdarytos bulvės
-
Greitas bulvių apkepas
-
Blynai su moliūgais
-
Bulvių plokštainis
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai