Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vėdarai su cukinijomis
- Bulvinės bandelės
- Bulvių casserole
- Cepelinai su mėsa
- Bulvinis paršelis Kalėdoms
- Bulviniai blynai su grybais
- Bulviniai blynai su lašiša
- Bulviniai blynai su sūriu
- Įdarytos bulvės su vištienos faršu
- Mėsos apkepas
- Bulvių plokštainis su grybais
- Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
- Bulviniai blynai su įdaru
- Bulvių pica
- Keptos bulvės folijoje, žarijose
- Švediški bulviniai blynai
- Keptos armonikos
- Bulvių košė su "lepeškom"
- Irinos bulvių iešmeliai
- Bulviniai zrazai su grybų įdaru
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai