Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Pievagrybiai ant žarijų
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
15 vienetų | pievagrybiai (dideli) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- „Milžinų bulvės“
- Bulvių apkepas pagal Vanill
- Keptos bulvės folijoje, žarijose
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
- Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
- Apkepas „La Graikija“
- Bulvių casserole
- Studentiškas bulvių plokštainis
- Bulviniai blynai su morkomis
- Bulvių plokštainis
- Bulvių patiekalas
- Bulvių kroketai
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
- Švilpikai (šiuškės)
- Dešros tarta
- Švediški bulviniai blynai
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
- Bulvių ir cukinijų pyragas
- Bulvių gėlytė su grybų įdaru
Pievagrybiai ant žarijų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Pievagrybiai, dideli,
15 vienetų -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Druska
-
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus sudėti į dubenį, spilti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, berti šiek tiek druskos, pipirų. Verti ant iešmų ir kepti ant karštų žarinų ar grotelių keletą min.
Patiekti su mėsa ar daržovėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai