
Užkandėlė su šonine
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
100 gramų | kiauliena (rūkyta šoninė) |
0.5 kilogramo | miltai (apie) |
šiek tiek | druska |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | aliejaus ( virimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iš miltų, druskos ir vandens paruošti tešlą. Tešlą labai plonai iškočioti ir supjaustyti 1-1,5 cm platumo juostelėmis.
2.
Šoninę pjaustyti siauromis juostelėmis.
3.
Paimti tešlos juostelę ir su ja sukamuoju judesiu apsukti šoninės gabalėlį.(juostelę)
4.
Įkaitinti aliejų puode ir dėti paruoštus suktinukus, virti, kol gražiai paruduoja.
Skanu :)
Skanu :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Žvynabudės muštiniai
-
Kepti svogūno žiedai
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Pyragėliai su kmynais
-
Bulviniai pyragėliai
-
Tobulas mėsainis
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Pica
-
Daržovių užkandėlė
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Užkandukai
-
Pusryčiai puodelyje
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Keptos krevetės
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Traktoristo pietūs
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Traškūs svogūnų žiedai
Užkandėlė su šonine
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Kiauliena, rūkyta šoninė,
100 gramų -
Miltai, apie,
0.5 kilogramo - Druska
-
Vanduo,
1 stiklinė - Aliejus, virimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, druskos ir vandens paruošti tešlą. Tešlą labai plonai iškočioti ir supjaustyti 1-1,5 cm platumo juostelėmis.
Šoninę pjaustyti siauromis juostelėmis.
Paimti tešlos juostelę ir su ja sukamuoju judesiu apsukti šoninės gabalėlį.(juostelę)
Įkaitinti aliejų puode ir dėti paruoštus suktinukus, virti, kol gražiai paruduoja.
Skanu :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...