Gurmaniški kepti persikai
AUTORIUS:
Giedrė
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Nuostabi skonių dermė paįvairina kasdienę mitybą. Patiekalas lengvai paruošiamas ir neapsunkinantis, tad puikiai tinka vasarą! Nuostabi skonių dermė paįvairina kasdienę mitybą. Patiekalas lengvai paruošiamas ir neapsunkinantis, tad puikiai tinka vasarą! Giedrė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai persikai
100 gramų pelėsinis sūris
1 saujelė graikiniai riešutai
1 valgomasis šaukštas sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Persikus perpjaukite pusiau, šiek tiek išskobkite vidų ir įdėkite gabalėlį sviesto.
2.
Persikus dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 min.
3.
Ištraukite persikus, uždėkite sūrio (nemėgstantiems pelėsinio sūrio galima jį pakeisti varške, sumaišyta su grietine ir cukrumi) ir dėkite atgal į orkaitę 10 min.
4.
Keptuvėje pakepinkite graikinius riešutus. Ištraukite persikus, palikite atvėsti. Apibarstykite riešutais ir skanaukite!

Populiariausi receptai šią savaitę

Gurmaniški kepti persikai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Nuostabi skonių dermė paįvairina kasdienę mitybą. Patiekalas lengvai paruošiamas ir neapsunkinantis, tad puikiai tinka vasarą! Giedrė
Gaminimo eiga:
  1. Persikus perpjaukite pusiau, šiek tiek išskobkite vidų ir įdėkite gabalėlį sviesto.

  2. Persikus dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 min.

  3. Ištraukite persikus, uždėkite sūrio (nemėgstantiems pelėsinio sūrio galima jį pakeisti varške, sumaišyta su grietine ir cukrumi) ir dėkite atgal į orkaitę 10 min.

  4. Keptuvėje pakepinkite graikinius riešutus. Ištraukite persikus, palikite atvėsti. Apibarstykite riešutais ir skanaukite!

Receptą atsiuntė Giedrė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų