500 mililitrų | kefyras |
800 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
500 gramų | kiauliena (faršas, įdarui) |
1 vienetas | svogūnai |
150 mililitrų | sultinys |
0.5 žiupsnelio | druska |
0.5 žiupsnelio | pipirai |
Į dubenį supilami miltai, kefyras, įberiama druskos ir užminkoma tešla. Tešla uždengiama ir paliekama 15 - 20 minučių pastovėti.
Į kiekvieną apskritimą dedama po šaukštą mėsos įdaro, perlenkiama, užspaudžiami kraštai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žemaičių blynai su grybais
- Krevečių sumuštiniai
- Karšti sumuštiniai su šprotais
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Lašišos vėrinukai
- Gurmaniški kepti persikai
- Karštos bandelės
- Karališka kiaušinienė su pomidorais
- Suvyniotos dešrelės
- Keptuvėje keptas varškės sūris
- Troškinti daržovių suktinukai
- Omleto keksiukai
- Karamelizuotos ančiukų širdelės
- Įdarytos dešrelės
- Česnakiniai šonkauliukai
- Įdaryti artišokai
- Gurmanų suktinukai
- Kibinai
- Picos - ricos
- Arvydo alyvuogių užkanda
Čeburėkai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Kefyras,
500 mililitrų -
Miltai,
800 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiauliena, faršas, įdarui,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sultinys,
150 mililitrų -
Druska,
0.5 žiupsnelio -
Pipirai,
0.5 žiupsnelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Soda nugesinama su kefyru.
Į dubenį supilami miltai, kefyras, įberiama druskos ir užminkoma tešla. Tešla uždengiama ir paliekama 15 - 20 minučių pastovėti.Paruošiamas čeburėkų įdaras: kiaulienos faršas sumaišomas su smulkiai pjaustytais svogūnais, druska ir pipirais. Įpilama mėsos sultinio ir gerai išmaišoma.
Ant miltais pabarstyto stalo iškočiojamas 2 - 2,5 milimetrų storio tešlos lakštas ir išspaudžiami 15 - 20 centimetrų skersmens apskritimai.
Į kiekvieną apskritimą dedama po šaukštą mėsos įdaro, perlenkiama, užspaudžiami kraštai.Kepame aliejuje, ant mažos ugnies, iš abiejų pusių.
Komentarai (8)
-
Milda
2019-10-26 22:06
Super labai skanus gavosi
-
Onute
2019-09-06 11:36
Einu kept
-
Emilija
2018-11-10 21:17
Tai saunu
-
Jurate
2018-04-11 20:11
Labai labai skanus as juos gal jau 10m kepu ir visi pirstukus laizosi
-
Lana
2018-03-11 13:06
Ačiu.
-
elytbab@gmail
2018-02-24 19:48
Gaminsim