Keptų kalmarų užkandėlė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
400 gramų | kalmarai (žiedai) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šaldytus kalmarų žiedus atšildome ir paverdame apie 8 minutes vandenyje. Išvirtus kalmarus perpilame šaltu vandeniu. Iš likusių produktų sumaišome tešlą, tešla turi būti panaši kaip miltiniams blynams. Kalmarų žiedus apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu yra neperkepti kalmarų, kad netaptų guminiais. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nusivarvėtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Žiemos skanumynas
- Ančiukų širdelių užkandelė
- Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
- Varškės ir duonos blynai
- Karališkos krevetės paprastai
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Sūrio užkandis prie vyno
- Keptos duonos užkandis prie alaus
- Duona su sūriu
- VILIUKO sumuštiniai
- Spalvingi iešmeliai
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Suši su lašiša ir paprikomis
- Krekeriai su avokadų piure
- Japoniški suktinukai
- Skrebučiai
- Kaliaropių kepsniukai
- Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
Keptų kalmarų užkandėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Aliejus, kepimui
-
Kalmarai, žiedai,
400 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldytus kalmarų žiedus atšildome ir paverdame apie 8 minutes vandenyje. Išvirtus kalmarus perpilame šaltu vandeniu. Iš likusių produktų sumaišome tešlą, tešla turi būti panaši kaip miltiniams blynams. Kalmarų žiedus apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Labai svarbu yra neperkepti kalmarų, kad netaptų guminiais. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nusivarvėtų.
Reklama:
Komentarai (3)
-
...
2013-05-05 13:17
Kalmaru virti tikrai nereikia pries kepat aliejuje. tikrai bus guminiai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...