Japoniški suktinukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 4 vienetai | ryžių lapų |
| 1 gabalas | vištiena |
| 1 vienetas | paprika |
| 1 sauja | špinatai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Ryžių lapus po vieną mirkyti vandenyje, kol suminkštės.
2.
Lapą dėti ant rankšluostėlio į vidurį dėti pjaustytą vištieną, papriką, špinatus.
3.
Susukti.
4.
Tiekti su saldžiarūgščiu čili padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Padažas su avokadais
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Olgos šventinė silkutė
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Sultingas Kebabas
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Kepenėlių tortas
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Olandiška silkė
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Baklažanų suktinukai
-
Pikantiškos morkytės
-
Farširuota lydeka
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
Japoniški suktinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ryžių lapai,
4 vienetai -
Vištiena,
1 gabalas -
Paprika,
1 vienetas -
Špinatai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžių lapus po vieną mirkyti vandenyje, kol suminkštės.
Lapą dėti ant rankšluostėlio į vidurį dėti pjaustytą vištieną, papriką, špinatus.
Susukti.
Tiekti su saldžiarūgščiu čili padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
