
Japoniški suktinukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai | ryžių lapų |
1 gabalas | vištiena |
1 vienetas | paprika |
1 sauja | špinatai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Ryžių lapus po vieną mirkyti vandenyje, kol suminkštės.
2.
Lapą dėti ant rankšluostėlio į vidurį dėti pjaustytą vištieną, papriką, špinatus.
3.
Susukti.
4.
Tiekti su saldžiarūgščiu čili padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Ikrų užkandėlė
-
Maltinukai drebučiuose
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Boružėlės
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Kepenėlių tortas
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Velykinės morkytės
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Naminis varškės sūris
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Silkė su svogunais marinate
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
Japoniški suktinukai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ryžių lapai,
4 vienetai -
Vištiena,
1 gabalas -
Paprika,
1 vienetas -
Špinatai,
1 sauja
Gaminimo eiga:
Ryžių lapus po vieną mirkyti vandenyje, kol suminkštės.
Lapą dėti ant rankšluostėlio į vidurį dėti pjaustytą vištieną, papriką, špinatus.
Susukti.
Tiekti su saldžiarūgščiu čili padažu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai