Kaliaropių kepsniukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kaliaropės |
2 vienetai | kiaušiniai |
6 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nulupkite kaliaropes ir supjaustykite griežinėliais. Pabarstykite iš abiejų pusių druska ir palikite 10 - 15 min. pasimarinuoti. Išplakite kiaušinius. Kaliaropių griežinėlius suvilgykite į kiaušinį, po to apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite kol gražiai pagels. Išimkite iš keptuvės kepsniukus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
- Duona su įdaru
- Įdaryti kiaušiniai
- Piršteliai su aguonomis
- Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
- Šaltiena "Gerulis"
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
- Aluje virti vėžiai
- Įdarytos dešrelės
- Migdolinės pelytės
- Trapūs,sultingi kibinai
- Užkandis "Margas pavasario stalas"
- Kiaušinukai Kūčioms
- Ispaniški sandvičiai
- Duonos riekutės tešloje
- Jaučio liežuvio užkanda
- Pusryčių šulinėliai su šonine
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Įdaryti kiaušiniai
Kaliaropių kepsniukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kaliaropės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai, malti,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupkite kaliaropes ir supjaustykite griežinėliais. Pabarstykite iš abiejų pusių druska ir palikite 10 - 15 min. pasimarinuoti. Išplakite kiaušinius. Kaliaropių griežinėlius suvilgykite į kiaušinį, po to apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite kol gražiai pagels. Išimkite iš keptuvės kepsniukus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...