
Kaliaropių kepsniukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kaliaropės |
2 vienetai | kiaušiniai |
6 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nulupkite kaliaropes ir supjaustykite griežinėliais. Pabarstykite iš abiejų pusių druska ir palikite 10 - 15 min. pasimarinuoti. Išplakite kiaušinius. Kaliaropių griežinėlius suvilgykite į kiaušinį, po to apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite kol gražiai pagels. Išimkite iš keptuvės kepsniukus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Naminiai traskuciai
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Silkės užtepėlė
-
Braškės šokolade
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Salotos ananase
-
Šventiniai žaliukai
-
Pica studentiška
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Uždara pica
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Baklažanų suktinukai
Kaliaropių kepsniukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kaliaropės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai, malti,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupkite kaliaropes ir supjaustykite griežinėliais. Pabarstykite iš abiejų pusių druska ir palikite 10 - 15 min. pasimarinuoti. Išplakite kiaušinius. Kaliaropių griežinėlius suvilgykite į kiaušinį, po to apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite kol gražiai pagels. Išimkite iš keptuvės kepsniukus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...