
Ančiukų širdelių užkandelė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | antienos (širdelės) |
400 gramų | pupelės (konservuotos) |
6 skiltelės | česnakas |
6 lapai | bazilikas (švieži) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais.
2.
Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės.
3.
Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Daržovių užkandėlė
-
Sulekta Speltos pica
-
Sauliaus kibinai
-
Omletas
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Svogūnai prie alaus
-
Skrebučiai su sūriu
-
Originalūs sumuštiniai
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Apkeptas sūris
-
SPELTOS pica
-
Keptos krevetės
-
Krevečių sumuštiniai
-
Spurgos iš varškės
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Bulviniai traškučiai
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Paprastas burgeris
Ančiukų širdelių užkandelė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Antiena, širdelės,
500 gramų -
Pupelės, konservuotos,
400 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės -
Bazilikas, švieži,
6 lapai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais.
Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės.
Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...