
Ančiukų širdelių užkandelė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | antienos (širdelės) |
400 gramų | pupelės (konservuotos) |
6 skiltelės | česnakas |
6 lapai | bazilikas (švieži) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais.
2.
Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės.
3.
Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Sumuštinis "Ara"
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Šventiniai žaliukai
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Paprastas burgeris
-
Omleto keksiukai
-
Apkeptas sūris
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Roterdamo riekelės
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Užklota pica
Ančiukų širdelių užkandelė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Antiena, širdelės,
500 gramų -
Pupelės, konservuotos,
400 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės -
Bazilikas, švieži,
6 lapai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais.
Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės.
Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...