Ančiukų širdelių užkandelė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 500 gramų | antienos (širdelės) |
| 400 gramų | pupelės (konservuotos) |
| 6 skiltelės | česnakas |
| 6 lapai | bazilikas (švieži) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais.
2.
Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės.
3.
Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Roterdamo riekelės
-
Sūrio lazdelės
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Tuno pica
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Gurmanų suktinukai
-
Krevetės patale
-
Meilės pica su Spelta
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Paprikų suktinukai
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Apkeptas sūris
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Dideli Guliverio pirštai
Ančiukų širdelių užkandelė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Antiena, širdelės,
500 gramų -
Pupelės, konservuotos,
400 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės -
Bazilikas, švieži,
6 lapai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais.
Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės.
Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
