
Ančiukų širdelių užkandelė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | antienos (širdelės) |
400 gramų | pupelės (konservuotos) |
6 skiltelės | česnakas |
6 lapai | bazilikas (švieži) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais.
2.
Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės.
3.
Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Įdarytos bulvės
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Gurmanų suktinukai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Brusketa
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Apkeptas sūris
Ančiukų širdelių užkandelė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Antiena, širdelės,
500 gramų -
Pupelės, konservuotos,
400 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės -
Bazilikas, švieži,
6 lapai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais.
Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės.
Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...