
Ančiukų širdelių užkandelė
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | antienos (širdelės) |
400 gramų | pupelės (konservuotos) |
6 skiltelės | česnakas |
6 lapai | bazilikas (švieži) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais.
2.
Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės.
3.
Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkeptas sūris
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Krevetės patale
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Užklota pica
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Čeburėkai
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Šokoladinės braškės
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Čeburekai su grybais
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Bulviniai traškučiai
-
Sumuštinis "Ara"
-
Vasariškas omletas
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
Ančiukų širdelių užkandelė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Antiena, širdelės,
500 gramų -
Pupelės, konservuotos,
400 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės -
Bazilikas, švieži,
6 lapai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ančiukų širdelės supjaustyti pusiau. Apkepti aliejuje apie 15 minučių. Gardinti druska, pipirais.
Pridėti konservuotas pupeles ir smulkiai pjaustytus česnakus. Patroškinti 10 minutės.
Pridėti stambiai supjaustytų bazilikų lapelius. išjungti viriklę ir uždengus dangti palaikyti apie 10 minutės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...