
4 vienetai | bulvių (pailgos) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevečių užkandėlė su majonezu
-
Daržovių užkandėlė
-
SPELTOS pica
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Suši
-
Vegetariški čeburėkai
-
Vytintos dešros
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Silkė su daržovėmis ir padažu
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Alinos čeburekai
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Lietuviški "sushiai"
-
Salotos „Antikvaras“
Bulvytės fri

-
Bulvės, pailgos,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplautas ir nuluptas bulves reikia supjaustyti maždaug 3 cm ilgio ir 0,5 cm pločio strypeliais. Supjaustytas gerai nuplauti tekančiame vandenyje, leisti nusausėti ir kepti įkaitintuose riebaluose ar aliejuje vienu sluoksniu, kol jų paviršius iš visų pusių gražiai parusvėja. Išgriebtas laikyti karštai. Taip paruoštos bulvės tinka prie įvairių mėsos patiekalų, prie patiekalų iš paukštienos, vištos, įvairių suktinukų ir t.t. Šias traškančias bulves skanu valgyti ir su kefyru ar rūgusiu pienu, tinka prie įvairių lapinių salotų ir kitų daržovių.
Komentarai (121)
-
Kulinaras
2018-07-30 11:59
Jeigu norite trapiu bulvyčiu visu pirma supjauščius reikia apmerkti šaltame vandenyje, kad pasišalintu krakmolas laikyti apie 40min mažiausiai, tada gerai nudžiovinti ir vuolia iškepat trapias bulvytes ;D
-
Kurva
2017-04-19 09:06
Nesamonė
-
skirmantas
2014-12-14 16:51
net ne taip reikia daryti durniai jus
-
bomzs
2014-10-20 18:47
Lohai kur aliejaus kiekis?
-
neziniukas
2014-04-10 18:49
o alieju kaitinti paprastoje keptuveje
-
Simas
2013-12-27 16:38
As dar desreliu ipjaustau, Pasaka!!
-
(anonimas)
2013-01-28 23:28
%-) %-) %-) %-) %-)
-
tomas
2012-02-09 18:37
neimanoma atsispirti labai labai skanu
:-)
-
ignas
2011-12-01 10:56
;-) ;-) :valgau: gal nesugela vei mano tai bulves namineses
-
krimkrim
2011-11-05 10:52
Skanu, bet nesveika... %-)