Karališkos krevetės paprastai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
24 vienetai | krevetės ( be kevalo, karališkos) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (čili) |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Pilame į keptuvę aliejų, dedame truputį sviesto. Kai aliejus įkaista, sumetame krevetes ir pakepame jas apie porą minučių. Dedame česnaką su druska, čili pipirą. Pavartant kepame dar kokias 2-3 minutes kol jos iš pilkai baltų tampa rausvos, koralinės ir truputį susiriečia. Svarbu nesudeginti česnako ir neperkepti krevečių, nes jo tampa kietokos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Farširuoti kiaušiniai
- Lašišos rafaelo
- Silkės pataluos vyniotinis
- Duonos "suši"
- Įdaryti kiaušiniai
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Įdaryti pomidorai
- Pikantiški krepšeliai
- Saldus užkandis
- Sumuštiniai "Laiveliai"
- Sumuštinukai su silke
- Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
- Baltoji trobelė
- Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Įdaryti kiaušiniai
- Vėrinukai su kumpiu
- Baklažanų suktinukai su šonine
- Užkandis su silke stiklinėje
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
Karališkos krevetės paprastai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krevetės, be kevalo, karališkos,
24 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Pipirai, čili
-
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pilame į keptuvę aliejų, dedame truputį sviesto. Kai aliejus įkaista, sumetame krevetes ir pakepame jas apie porą minučių. Dedame česnaką su druska, čili pipirą. Pavartant kepame dar kokias 2-3 minutes kol jos iš pilkai baltų tampa rausvos, koralinės ir truputį susiriečia. Svarbu nesudeginti česnako ir neperkepti krevečių, nes jo tampa kietokos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...