Varškės ir duonos blynai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo duona (balta)
300 gramų varškė
4 vienetai kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
200 gramų aliejaus
šiek tiek mėta
šiek tiek cukrus
šiek tiek druska
1 valgomasis šaukštas grietinė
šiek tiek vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Įdaras: į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti.
Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro. Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi puses pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės. Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos. Blynus, pabarsčius cukrumi, paduoti prie kavos ar arbatos, arba, užpilus tirpintu sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Varškės ir duonos blynai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įdaras: į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti.
Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro. Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi puses pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės. Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos. Blynus, pabarsčius cukrumi, paduoti prie kavos ar arbatos, arba, užpilus tirpintu sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.

Reklama:

Komentarai (2)


  • Sarkazmas 2016-01-27 21:02

    Kartrugstis


  • Laura. 2009-05-01 14:25

    Klausimelis:ar si patiekalas saldus ar surus? :}


Daugiau receptų