0.5 kilogramo | duona (balta) |
300 gramų | varškė |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
200 gramų | aliejaus |
šiek tiek | mėta |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | vanduo |
Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro. Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi puses pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės. Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos. Blynus, pabarsčius cukrumi, paduoti prie kavos ar arbatos, arba, užpilus tirpintu sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškiniai blyneliai su bananais
- Varškėčiai su bulvėmis
- Varškės blynai
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
- Burokėlių blynai su varške
- Riešutiniai varškėčiai
- Varškėčiai su klevų sirupu
- Blyneliai su varške ir bananais
- Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
- Varškėčiai su kondensuotu pienu
- Kepti varškėčiai
- Varškėčiai su bulvėmis
- Varškėtukai
- Aromatingieji varškėčiai
- Varškėčiai
- Desertiniai varškėčiai per 15 min
- Mėtiniai varškėčiai
- Varškės ir morkų blyneliai
- Bananiniai varškėčiai
- Varškės virtinukai
Varškės ir duonos blynai
- Paruošimo laikas:
-
Duona, balta,
0.5 kilogramo -
Varškė,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
200 gramų - Mėta
- Cukrus
- Druska
-
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdaras: į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti.
Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro. Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi puses pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės. Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos. Blynus, pabarsčius cukrumi, paduoti prie kavos ar arbatos, arba, užpilus tirpintu sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.
Komentarai (6)
-
Sarkazmas
2016-01-27 21:02
Kartrugstis
-
Laura.
2009-05-01 14:25
Klausimelis:ar si patiekalas saldus ar surus? :}