Įdaras: į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti.
Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro. Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi puses pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės. Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos. Blynus, pabarsčius cukrumi, paduoti prie kavos ar arbatos, arba, užpilus tirpintu sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.

Varškės ir duonos blynai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | duona (balta) |
300 gramų | varškė |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
200 gramų | aliejaus |
šiek tiek | mėta |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Blyneliai su varške ir bananais
-
Desertiniai varškėčiai per 15 min
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Varškėčiai su morkomis
-
Aromatingieji varškėčiai
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
-
Vidos tinginėliai
-
Tobulieji varškėčiai
-
Varškės ir morkų blyneliai
-
Varškės blynai
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Varškėčiai su kondensuotu pienu
-
Varškėčiai su obuoliais
-
Varškėčiai
-
Mėtiniai varškėčiai
-
Riešutiniai varškėčiai
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Varškės ir juodos duonos blynai
Varškės ir duonos blynai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, balta,
0.5 kilogramo -
Varškė,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
200 gramų - Mėta
- Cukrus
- Druska
-
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdaras: į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti.
Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro. Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi puses pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės. Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos. Blynus, pabarsčius cukrumi, paduoti prie kavos ar arbatos, arba, užpilus tirpintu sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Sarkazmas
2016-01-27 21:02
Kartrugstis
-
Laura.
2009-05-01 14:25
Klausimelis:ar si patiekalas saldus ar surus? :}
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...