Kepta žuvis jogurto padaže
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis prieskoniai (žuviai)
1 valgomasis šaukštas garstyčios
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 vienetas svogūnai
1 vienetas paprika
4 skiltelės česnakas
2 vienetai mėta (šakelės)
2 vienetai morkos
2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
1 kilogramas žuvis
150 gramų jogurtas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kepimo skardą ištepti aliejumi.
Sudėti žuvies gabaliukus.
Aplieti citrinos sultimis, įtrinti prieskoniais ir garstyčiomis.
Sutarkuoti morkas, papriką ir sukapoti svogūną, mėtas bei česnaką.
Daržoves sudėti ant žuvies.
Viską apipilti jogurtu.
Kepti 45 minutes 180 laipsnių orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta žuvis jogurto padaže

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kepimo skardą ištepti aliejumi.
Sudėti žuvies gabaliukus.
Aplieti citrinos sultimis, įtrinti prieskoniais ir garstyčiomis.
Sutarkuoti morkas, papriką ir sukapoti svogūną, mėtas bei česnaką.
Daržoves sudėti ant žuvies.
Viską apipilti jogurtu.
Kepti 45 minutes 180 laipsnių orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų