Įdaryti pomidorai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | pomidorai |
500 gramų | kiauliena (nugarinė) |
1 pundelis | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nupjauti pomidorų viršunėlius. Išskobti visą minkštimą. Kiaulienos nugarine sumalti stambiai. Susmulkinti pomidorų minkštimą.
2.
Sumaišyti mėsą su pomidorais. Gardinti druka bei pipirais. Krapus susmulkinti. pridėti prie masęs ir gerai išmaišyti.
3.
Pomidorus viduje pasūdyti. Prikimšti pomidorus mase. Uždengti viršunėlimis. Aplieti truputeliu alyvuogių aliejaus.
4.
Dėti į skardą ir kepti apie valandą 200 °C temperatūroje.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryžių pudingas
- Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
- Apkepas „La Graikija“
- Midijos su špinatais
- Kvietinių miltų blynai
- Moliūginiai sklindžiai
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Mėsos apkepas
- Romos pjausnys iš sūrio
- Balandėliai su paprika ir pupelėmis
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Morkų maltiniai
- Įdarytos paprikos kitaip
- Cukinijų žiedeliai
- Slovakiški baklažanai
- Paprikų laiveliai
- Troškinys čenachinėse
- Įdarytas moliūgas
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
Įdaryti pomidorai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pomidorai,
4 vienetai -
Kiauliena, nugarinė,
500 gramų -
Krapai,
1 pundelis - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjauti pomidorų viršunėlius. Išskobti visą minkštimą. Kiaulienos nugarine sumalti stambiai. Susmulkinti pomidorų minkštimą.
Sumaišyti mėsą su pomidorais. Gardinti druka bei pipirais. Krapus susmulkinti. pridėti prie masęs ir gerai išmaišyti.
Pomidorus viduje pasūdyti. Prikimšti pomidorus mase. Uždengti viršunėlimis. Aplieti truputeliu alyvuogių aliejaus.
Dėti į skardą ir kepti apie valandą 200 °C temperatūroje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...