Įdaryti pievagrybiai
AUTORIUS:
Svetlana
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų vištiena ( faršas)
50 gramų pievagrybiai
1 vienetas svogūnas
2 skiltelės česnakai
2 valgomieji šaukštai majonezas
200 gramų sūris
1 pundelis svogūnų laiškai
1 arbatinis šaukštelis druska
šiek tiek prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pievagrybius nuplauti, nusausinti ir atskirti kepurėles. Paruošti faršą su prieskoniais, smulkintais svogūnais bei česnaku.
2.
Įdėti į faršą majonezą ir gerai išmaišyti.
3.
Įdaryti faršu pievagrybių kepurėles.
4.
Kepti orkaitėje apie 20 minučių. Paskui užberti tarkuoto sūrio bei svogūno laiškų. Kepti dar apie 10 min.

Skanaus

Populiariausi receptai šią savaitę

Įdaryti pievagrybiai

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Pievagrybius nuplauti, nusausinti ir atskirti kepurėles. Paruošti faršą su prieskoniais, smulkintais svogūnais bei česnaku.

  2. Įdėti į faršą majonezą ir gerai išmaišyti.

  3. Įdaryti faršu pievagrybių kepurėles.

  4. Kepti orkaitėje apie 20 minučių. Paskui užberti tarkuoto sūrio bei svogūno laiškų. Kepti dar apie 10 min.

    Skanaus

Receptą atsiuntė Svetlana
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų