4 vienetai | burokėliai (virti) |
200 gramų | kiaulienos faršas |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | sultinys (kubelis) |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trapūs,sultingi kibinai
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
- Jautienos filė kepsnio gaminimas
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
- Kiauliena su aguročiais
- Šašlykai citrinų marinate
- Čanachai su čiobreliais
- Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
- Kepta jautiena su kriaušėmis
- Kepsnys romantiškam vakarui
- Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
- Ranka
- Bajoriški Radvilų zrazai
- Įdaryti pomidorai
- Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
- Kotletai su kukurūzų kruopom
Įdaryti burokėliai
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
4 vienetai -
Kiaulienos faršas,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Svogūnai,
1 vienetas - Petražolės
-
Sultinys, kubelis,
1 vienetas - Prieskoniai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Burokėlius išskobiame, svogūną, česnaką ir petražoles susmulkiname. Aliejuje apkepiname svogūnus, sudedame faršą, apkepiname, suberiame česnakus ir petražoles ir baigiame kepti. Šiuo įdaru pripildome burokėlius. Ant viršaus uždedame majonezo. Padarome stiproką sultinį. Sūrį sutarkuojame. Į kepimo indą įpilame sultinio ir kepame 200C orkaitėje apie 10 min. Išimame, užberiame sūrio ir dar pakepame apie 5 min.
Komentarai (5)
-
as
2013-10-05 23:20
kodel bulviu kose isvoliota burokuose?
-
rrrrrrrrrrrrrrrr
2011-05-04 17:49
Virtus. Parašyta pradžioje recepto. Man dar skaniau buvo su virtais ir paraugintais porą dienų.
-
Dovile
2011-05-04 16:45
o kokius borekelius reik virtus ar zalius isskobt? :aiskinu: