500 gramų | kopūstai |
3 vienetai | obuoliai (rūgštoki) |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | svogūnai |
1.5 kilogramo | kiaulienos šoninė (su šonkauliais) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | aliejaus |
Susmulkinkite kopūstą, obuolius supjaustykite kubeliais, įberkite truputį druskos bei pipirų, gerai išmaišykite.
Aštriu peiliu įpjaukite mėsą ir prikimškite ją kopūstų. Likusius kopūstus uždėkite ant viršaus. Į skardą įpilkite truputį aliejaus ir vandens, dėkite kepsnį, uždenkite jį folija ir kepkite orkaitėje 1,5 val. Po to nuimkite foliją ir kepkite dar apie 1 val. Patiekite karštą su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprika įdaryta faršu
- Šveicariška veršiena
- Keptas kiškis
- Kukuliukai švediškai
- Holishki (balandėliai)
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Spanguolinis šašlykas
- Aurimo šašlykas
- Šašlykai su granatų sulčių padažu
- Purienos
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
- Kepta marinuota veršiena
- Pyragas su mėsa
- Guliašas su šafranu
- Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
- Vasaros šašlykas
- Bokšteliai iš mėsos
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Troškinta jautiena su bruknėmis
Įdaryta kepta kiauliena
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai,
500 gramų -
Obuoliai, rūgštoki,
3 vienetai - Druska
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaulienos šoninė, su šonkauliais,
1.5 kilogramo - Juodieji pipirai, malti
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vieną svogūną susmulkinkite, sumaišykite su 1,5 šaukšto druskos ir 1 arbatiniu šaukšteliu pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą. Odą keliose vietose įpjaukite. Laikykite 12 val.
Susmulkinkite kopūstą, obuolius supjaustykite kubeliais, įberkite truputį druskos bei pipirų, gerai išmaišykite.
Aštriu peiliu įpjaukite mėsą ir prikimškite ją kopūstų. Likusius kopūstus uždėkite ant viršaus. Į skardą įpilkite truputį aliejaus ir vandens, dėkite kepsnį, uždenkite jį folija ir kepkite orkaitėje 1,5 val. Po to nuimkite foliją ir kepkite dar apie 1 val. Patiekite karštą su virtomis bulvėmis.
Komentarai (1)
-
vida
2011-01-11 10:07
viskas aprasyta kaip ir aiskiai,bet temperatura nezinoma