šiek tiek | druska |
150 gramų | kukurūzai (miltai) |
2 valgomieji šaukštai | acto |
500 gramų | kiaulienos sprandinė |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | imbieras (maltas) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Įkaitinti aliejų ir viską sudėti į keptuvę.
Kepinti vis pamaišant apie 15-20 minučių.
Labai skanu su ryžiais. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos guliašas
- Kukuliukai "a lia Italia"
- Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
- Spanguolinis šašlykas
- Kepta jautiena
- Kepsnys garstyčių padaže
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Mūsų šašlikas
- Marinuoti kiaulienos šonkauliai
- Sauliaus kibinai
- Vyniotinis Kubilas
- Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
- Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
- Virtos naminės dešrelės
- Suktinukai
- Tekiloje marinuota jautiena
- Kiniškos šventės namuose
- Kiauliena pagal Aistę
- Kotletukai ant laužo
Guliašas
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Kukurūzai, miltai,
150 gramų -
Actas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos sprandinė,
500 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Imbieras, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos sprandinę supjaustyti kubeliais. Į mėsą suberti kukurūzų miltus (arba bulvių krakmolą), suberti cukrų, supilti actą, sojos padažą, sukapotą svogūną, imbierą, druska ir pipirus. Išmaišyti.
Įkaitinti aliejų ir viską sudėti į keptuvę.
Kepinti vis pamaišant apie 15-20 minučių.
Labai skanu su ryžiais. :)
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-13 20:56
Nesamonė
-
as
2014-06-26 17:20
nieko skanaus, labai daug acto net galva svaigo kol iskepiau ir valgant labai jautesi ir beje tas sojos padazas cia visai netinka geriau volcesterio.
-
Sandra
2013-06-07 12:13
Reikes pabandyti ,atrodo tikrai skaniai :)
-
Nijolė
2012-02-07 14:00
Geras receptas ,skanu.