Džiovintų vaisių plokštainis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | vaisiai (džiovinti, įvairūs) |
200 gramų | razinos |
5 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | kvietiniai miltai |
150 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Džiovintus vaisius palaikome karštame vandenyje, kad išbrinktų, po to nusunkiame, pasmulkiname ir sumaišome su razinomis. Kiaušinius su cukrumi išplakame iki standžių putų. Į išplaktą masę sudedame vaisius ir suberiame miltus. Gerai išmaišome. Tešlą dedame į pergamentiniu popieriumi išklotą skardą ir kepame nekarštoje orkaitėje 30- 40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avižinės košės apkepas
- Olandiškas ryžių pyragas
- Ryžių apkepas su obuoliais
- Ryžių apkepas su daržovėmis
- Omletas su paprika
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Tradicinė pica
- Apkepas „Vienas ir du“
- Duonos skrebučių apkepas
- Morkos su pievagrybiais
- Maža pica
- Bulvių pica
- Omletas su prieskoniniais žalumynais
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Varškės ir bananų apkepas
- Žuvies užkepėlė su daržovėmis
- Tirolietiškas omletas su grybais
- Perlinių kruopų apkepas
- Sluoksniuotas apkepas
- Pyragas „La Sūrio“
Džiovintų vaisių plokštainis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, džiovinti, įvairūs,
500 gramų -
Razinos,
200 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Cukrus,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovintus vaisius palaikome karštame vandenyje, kad išbrinktų, po to nusunkiame, pasmulkiname ir sumaišome su razinomis. Kiaušinius su cukrumi išplakame iki standžių putų. Į išplaktą masę sudedame vaisius ir suberiame miltus. Gerai išmaišome. Tešlą dedame į pergamentiniu popieriumi išklotą skardą ir kepame nekarštoje orkaitėje 30- 40 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...