7 gramai | mielės (sausos) |
1.5 stiklinės | vanduo (šiltas) |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
50 mililitrų | aliejaus |
3.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | česnakas |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
Į dubenį supilti aliejų, įmušti kiaušinį, įdėti grietinę, įdėti druską, supilti mieles ir minkyti su miltais, kol tešla taps elastinga.
Ant stalo suberti smulkintą česnaką ir tarkuotą sūrį, juos permaišyti, dėti ant viršaus tešlą ir dar minkyti, kad šie produktai vienodai pasiskirstytų po tešlą.
Tada ranka suvilginta aliejumi suformuoti du vienodus batonėlius ir dėti į kepimo formas, uždengti maistine plėvele ir dėti į 20 - 30 laipsnių orkaitę, kildinti kol padvigubės, tada nuimti plėvelę ir kepti 180 laipsnių orkaitėje kol gražiai pagels. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Duona su pomidorais
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Obuolių tarta
- Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
- Jogurtinis obuolių pyragas
- Biskvitinis obuolių pyragas
- Diena ir Naktis
- Manų kruopų pyragas su uogomis
- Malta mėsa tešloje
- Obuolių pyragas su riešutais
- Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
- Ypatingasis keksas
- Tikrasis šimtalapis
- Sūrūs riestainiai
- Gardus medaus pyragas
- Bananinis tortas-pyragas
- Kisieliaus keksas
- Kalėdinis varškės pyragas
- Apelsininis pyragas su migdolais
- Grybų pyragas
Batonas su sūriu ir česnaku
- Paruošimo laikas:
-
Mielės, sausos,
7 gramai -
Vanduo, šiltas,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
50 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
3.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje kartu su cukrumi. Palaikyti apie 10 min, kol suputos.
Į dubenį supilti aliejų, įmušti kiaušinį, įdėti grietinę, įdėti druską, supilti mieles ir minkyti su miltais, kol tešla taps elastinga.
Ant stalo suberti smulkintą česnaką ir tarkuotą sūrį, juos permaišyti, dėti ant viršaus tešlą ir dar minkyti, kad šie produktai vienodai pasiskirstytų po tešlą.
Tada ranka suvilginta aliejumi suformuoti du vienodus batonėlius ir dėti į kepimo formas, uždengti maistine plėvele ir dėti į 20 - 30 laipsnių orkaitę, kildinti kol padvigubės, tada nuimti plėvelę ir kepti 180 laipsnių orkaitėje kol gražiai pagels. Skanaus!