Sutrinkite česnako skilteles. Išmaišykite su majonezu, aliejumi, šviežiai maltais pipirais ir tabasko padažu.
Tinka prie žuvies ir jūros gėrybių.
Aštrus padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 valgomieji šaukštai | sezamų aliejus |
3 valgomieji šaukštai | tabasko padažas |
120 gramų | majonezas |
4 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Raudonasis padažas
- Česnako padažas
- Brokolių padažas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Moliūgų kečupas
- Graikiškas pomidorų padažas
- Arvydo kepintų pomidorų kečupas
- Padažas keptai mėsai
- Krienų užpilas
- Čilietiškas padažas
- Žuvies padažas
- Voveraičių padažas
- Pomidorų padažas picai
- Mango padažas
- Varškės padažas
- Pikantiškas padažas su majonezu
- Itališkas pomidorų padažas
- Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
- Krienų-majonezo padažas
- Saldžiaaštris padažas
Aštrus padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Sezamų aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Tabasko padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
120 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutrinkite česnako skilteles. Išmaišykite su majonezu, aliejumi, šviežiai maltais pipirais ir tabasko padažu.
Tinka prie žuvies ir jūros gėrybių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
romena
2015-02-07 17:41
GALETU BUTI DAUGIAU REPSEPTU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...