Populiariausi receptai šią savaitę

Aštroki šašlykai

Komentarai: 31
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga: instructions

Mėsą supjaustyti gabalėliais, supilti druską ir pipirus. Kokį pusvalandį palaikyti, kad įsigertų.
Svogūnus sumalti per mėsmalę arba sutarkuoti burokine tarka, šią masę supilti į mėsą ir vėl palaikyti 30 min.
Pilam acto, alaus, įdedam majonezo ir viską gerai išmaišom. Jau po kokių 4 val galima kepti. Kam patinka aštriai, tam tiks. Skanaus.

Rekomenduojame:

Komentarai (31)


  • denisas 2011-04-20 20:03

    parasyk kiek ko dedam


  • xxxxxxxxxxxx 2011-04-12 19:29

    kaip skanu .mes visa vasara valgem.


  • Arturas 2011-04-03 17:45

    tikrai skanu,bet vietoj majonezo ir alaus pabandyk idet suaksta adzikos,stipriai ismaigyt mesa,uzpilti aliejumi,vel gerai ismaigyti ir juos gali kepti po pusvalandzio.astrus,minksti ir sultingi.


  • laura 2011-04-03 12:03

    m... kaip skanu


  • ever 2011-03-26 20:55

    super dar receptu panasiu!


  • zaneta 2010-12-16 21:11

    Dekui,dekui


  • leonardas 2010-11-09 17:13

    buvo daug skanu ir pakankamai


  • svaika 2010-09-13 18:05

    garstycios nesijauce visai,tik duoda skanu sultiny


  • svaika 2010-09-13 01:44

    sveiki gurmanai jo receptas neblogas ziaurei,skanus dar prieto pacio garstyciu ydekit gera sauksta,,vatada bus skonis


  • rita 2010-08-17 06:55


Daugiau receptų