1.2 kilogramo | jūros lydeka (filė) |
2 vienetai | morkos (virtos) |
8 vienetai | kopūstai (lapai) |
2 vienetai | batonas (riekelės) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | prieskoniai (žuvims) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Žuvį sumalkite su piene arba sultinyje išmirkytu batonu. Į šią masę suberkite smulkiai supjaustytas virtas morkas, įmuškite kiaušinius, įberkite prieskonių ir gerai išmaišykite. Kopūsto lapus paruoškite kaip balandėliams. Tada patieskite marlę, ant jos - foliją, o ant folijos vieną prieš kitą (storaisiais galais) klokite kopūsto lapus. Ant kopūsto lapų dėkite maltą žuvį, ją gerai suspauskite, apgaubkite kopūsto lapais, suvyniokite į foliją bei marlę ir užriškite galus. Virkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais (pipirais, lauro lapais, salierais ir pan.) apie 30 min. Galima patiekti ir karštą, ir šaltą. Labai tinka raudoni padažai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
- Vyniotinis su sūriu ir vištiena
- Skanūs sumuštiniai
- Kiaušininė užkandėlė
- Fokačija su pagardais
- Paprikų laiveliai
- Buritos (burritos)
- Tartaletės su lašiša ir ikrais
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Silkė su morkomis
- Užkandis su unguriu
- Vegetariškas sumuštinis
- Įdaryti kiaušiniai
- Avokadai su krevetėmis
- Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Sūrio ritinukai
- Roterdamo riekelės
- Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
- Greitieji sūrio ir šoninės iešmeliai
Žuvies vyniotinis kopūstų lapuose
-
Jūros lydeka, filė,
1 ir 1/5 kilogramo -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Kopūstai, lapai,
8 vienetai -
Batonas, riekelės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Prieskoniai, žuvims
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Patiekalui dar pasiruoškite marlės ir folijos.
Žuvį sumalkite su piene arba sultinyje išmirkytu batonu. Į šią masę suberkite smulkiai supjaustytas virtas morkas, įmuškite kiaušinius, įberkite prieskonių ir gerai išmaišykite. Kopūsto lapus paruoškite kaip balandėliams. Tada patieskite marlę, ant jos - foliją, o ant folijos vieną prieš kitą (storaisiais galais) klokite kopūsto lapus. Ant kopūsto lapų dėkite maltą žuvį, ją gerai suspauskite, apgaubkite kopūsto lapais, suvyniokite į foliją bei marlę ir užriškite galus. Virkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais (pipirais, lauro lapais, salierais ir pan.) apie 30 min. Galima patiekti ir karštą, ir šaltą. Labai tinka raudoni padažai.
Komentarai (3)
-
Beata
2009-12-20 11:12
pabandysiu nes žuvies su kopūstais nesu valgius ;-)