Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | zigmo klasikinė silkės filė |
100 gramų | pupelės (baltos mini) |
100 gramų | pupelės (raudonos) |
50 gramų | šparaginės pupelės |
100 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
30 gramų | kviečiai (daiginti) |
20 gramų | laiškiniai česnakai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išverdamos baltosios ir raudonosios pupelės atskiruose induose, atvėsinamos ir sumaišomos su grietine, sudedami smulkinti kviečių daiga, smulkinti česnakų laiškai, viskas išmaišoma, pagardinama druska. Paruoštos pupelės sudedamos gražiai apskritimu į lėkštę. Ant jų dedama silkė, šalia - sūdytos šparaginės pupelės. Dekoruojama daigintais kviečiais. Tinka patiekalą patiekti su keptos virtos bulvės su lupena.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti kiaušiniai
- Perverti sumuštinukai švediškam stalui
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Tortilijos su krabų lazdelėmis
- Farširuoti kiaušiniai
- Farširuota lydeka
- Naminis lavašas
- Sultingas Kebabas
- Įdaryti pomidorai
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
- Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
- Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
- Grybai krepšeliuose
- Padažas su avokadais
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Lašišos ir agurko užkandis
- Šventinė kiaušinių užkandėlė
- Silkės užtepėlė
- Silkė pataluose su granato sėklomis
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO Klasikinė silkės filė ,
400 gramų -
Pupelės, baltos mini,
100 gramų -
Pupelės, raudonos,
100 gramų -
Šparaginės pupelės,
50 gramų -
Grietinė,
100 gramų - Druska
-
Kviečiai, daiginti,
30 gramų -
Laiškiniai česnakai,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išverdamos baltosios ir raudonosios pupelės atskiruose induose, atvėsinamos ir sumaišomos su grietine, sudedami smulkinti kviečių daiga, smulkinti česnakų laiškai, viskas išmaišoma, pagardinama druska. Paruoštos pupelės sudedamos gražiai apskritimu į lėkštę. Ant jų dedama silkė, šalia - sūdytos šparaginės pupelės. Dekoruojama daigintais kviečiais. Tinka patiekalą patiekti su keptos virtos bulvės su lupena.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...