Česnakiniai šonkauliukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 6 vienetai | šonkaulių ((juosta)) |
| 2 galvos | česnakas |
| 0.5 pakelio | prieskoniai (SANTA MARIA mėsai) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šonkauliukus nuplauti ir nusausinti.
2.
Perpjauti kiekvieną juostą per pusę.
3.
Nulupti ir sutrinti česnakus, sumaišyti juos su druska, aliejumi ir prieskoniais.
4.
Gerai įtrinti šonkaulius ir palikti bent valandai.
5.
Kepti orkaitėje uždengtus folija apie 45 minutes.
6.
Patiekti supjaustytus su mėgstamu padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pomidorai
-
Kiaušinienė
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Įdaryti artišokai
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Bandelės iš batono
-
Amerikietiški vafliai
-
Bulviniai traškučiai
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Suvyniotos dešrelės
-
Vegetariškos picutės
-
Čeburekai su grybais
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Kibinai
-
Pievagrybių garnyras
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Tortilijų suktinukai
Česnakiniai šonkauliukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šonkauliai, (juosta),
6 vienetai -
Česnakas,
2 galvos -
Prieskoniai, SANTA MARIA mėsai,
0.5 pakelio -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus nuplauti ir nusausinti.
Perpjauti kiekvieną juostą per pusę.
Nulupti ir sutrinti česnakus, sumaišyti juos su druska, aliejumi ir prieskoniais.
Gerai įtrinti šonkaulius ir palikti bent valandai.
Kepti orkaitėje uždengtus folija apie 45 minutes.
Patiekti supjaustytus su mėgstamu padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
