
Česnakiniai šonkauliukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | šonkaulių ((juosta)) |
2 galvos | česnakas |
0.5 pakelio | prieskoniai (SANTA MARIA mėsai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šonkauliukus nuplauti ir nusausinti.
2.
Perpjauti kiekvieną juostą per pusę.
3.
Nulupti ir sutrinti česnakus, sumaišyti juos su druska, aliejumi ir prieskoniais.
4.
Gerai įtrinti šonkaulius ir palikti bent valandai.
5.
Kepti orkaitėje uždengtus folija apie 45 minutes.
6.
Patiekti supjaustytus su mėgstamu padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Piršteliai su kmynais
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Šventiniai žaliukai
-
Įdarytos dešrelės
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Zombių akytės
-
Kibinai
-
Bulviniai traškučiai
-
Įdarytos bandelės
-
Girti čeburėkai
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Kiaušinienė
-
Duona su įdaru
-
Krevečių sumuštiniai
Česnakiniai šonkauliukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šonkauliai, (juosta),
6 vienetai -
Česnakas,
2 galvos -
Prieskoniai, SANTA MARIA mėsai,
0.5 pakelio -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus nuplauti ir nusausinti.
Perpjauti kiekvieną juostą per pusę.
Nulupti ir sutrinti česnakus, sumaišyti juos su druska, aliejumi ir prieskoniais.
Gerai įtrinti šonkaulius ir palikti bent valandai.
Kepti orkaitėje uždengtus folija apie 45 minutes.
Patiekti supjaustytus su mėgstamu padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...