Paviršiui aptepti ir apibarstyti reikės dar: kiaušinio, truputį aguonų ir druskos.
Mielės ištrinamos su cukrumi, sudedami likusieji produktai. Pilama tiek pieno, kad būtų apykietė tešla. Ji iškočiojama plonais voleliais, supjaustoma 10 cm ilgio piršteliais, šie aptepami išplaktu kiaušiniu, apibarstomi aguonomis, druska. Vėliau piršteliai dedami ant riebalais išteptos skardos ir kepami orkaitėje, kol pagels.

Piršteliai su aguonomis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
20 gramų | mielės |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
-
Sausainiai su migdolais
-
Sausainukai su cinamonu
-
Aguoniniai sausainėliai
-
Sausainiai su bananais
-
Persikiniai sausainiai su kokosu
-
Burnoje tirpstantys morengai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Migdolų nuga
-
Apelsininiai keksiukai
-
Trapi širdelė
-
Krekeriai
-
Sausainiai su riešutais
-
Biskočiai
-
Plikyti sausainiai
-
Sausainiai "Obuoliai pataluose"
-
Sausainiai „Mano meilei“
-
Alaus sausainiai
-
Sausainiai su saldainiukais vaikams
-
Kalėdinės dėžutės
Piršteliai su aguonomis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės,
20 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paviršiui aptepti ir apibarstyti reikės dar: kiaušinio, truputį aguonų ir druskos.
Mielės ištrinamos su cukrumi, sudedami likusieji produktai. Pilama tiek pieno, kad būtų apykietė tešla. Ji iškočiojama plonais voleliais, supjaustoma 10 cm ilgio piršteliais, šie aptepami išplaktu kiaušiniu, apibarstomi aguonomis, druska. Vėliau piršteliai dedami ant riebalais išteptos skardos ir kepami orkaitėje, kol pagels.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...