| 900 gramų | miltai |
| 500 gramų | avienos |
| 300 gramų | sviestas (tarkuotas) |
| 300 mililitrų | grietinė (riebi) |
| 5 vienetai | kiaušiniai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
Sudėkite į riebalais išteptą skardą, aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite maždaug 25 minučių gerai įkaitintoje orkaitėje.
Pagaminama 20 kibinų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Keptas sūris
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Greitas užkandis
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Suvyniotos dešrelės
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Kibinai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Šokoladinės braškės
-
Užkandukai
-
Žuvis apelsinų puodelyje
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Sūrio lazdelės
Karaimų kibinai
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Miltai,
900 gramų -
Aviena,
500 gramų -
Sviestas, tarkuotas,
300 gramų -
Grietinė, riebi,
300 mililitrų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į dubenį persijokite miltus ir juos išminkykite su sviestu. Supilkite grietinę ir išplaktus kiaušinius. Įberkite porą žiupsnelių druskos. Viską gerai išminkykite ir palaikykite šaldytuve maždaug 2 valandas.
Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais, svogūną - mažais gabalėliais. Įberkite prieskonių ir įpilkite kelis šaukštus vandens.
Tešlą padalinkite į maždaug 20 lygių gabalėlių. Iš kiekvieno formuokite paplotėlius, į vidurį dėkite šaukštą įdaro ir perlenkę perpus suspauskite ir sukite pynutę (lyg darydami virtinius).
Sudėkite į riebalais išteptą skardą, aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite maždaug 25 minučių gerai įkaitintoje orkaitėje.
Pagaminama 20 kibinų.
Komentarai (4)
-
beata
2015-08-15 00:40
Dedasi sviestas tarkuotas ar smulkiai supjaustytas,kad lengviau tesloje pasiskirstytu.Svogunu reik daugiau.Kibinai turi but astresni,na ir pipirai turi jaustis.Gero apetito.
