Karaimų kibinai
AUTORIUS:
Monika
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
900 gramų miltai
500 gramų avienos
300 gramų sviestas (tarkuotas)
300 mililitrų grietinė (riebi)
5 vienetai kiaušiniai
1 vienetas svogūnai
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Į dubenį persijokite miltus ir juos išminkykite su sviestu. Supilkite grietinę ir išplaktus kiaušinius. Įberkite porą žiupsnelių druskos. Viską gerai išminkykite ir palaikykite šaldytuve maždaug 2 valandas.
2.
Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais, svogūną - mažais gabalėliais. Įberkite prieskonių ir įpilkite kelis šaukštus vandens.
3.
Tešlą padalinkite į maždaug 20 lygių gabalėlių. Iš kiekvieno formuokite paplotėlius, į vidurį dėkite šaukštą įdaro ir perlenkę perpus suspauskite ir sukite pynutę (lyg darydami virtinius).
Sudėkite į riebalais išteptą skardą, aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite maždaug 25 minučių gerai įkaitintoje orkaitėje.

Pagaminama 20 kibinų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karaimų kibinai

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į dubenį persijokite miltus ir juos išminkykite su sviestu. Supilkite grietinę ir išplaktus kiaušinius. Įberkite porą žiupsnelių druskos. Viską gerai išminkykite ir palaikykite šaldytuve maždaug 2 valandas.

  2. Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais, svogūną - mažais gabalėliais. Įberkite prieskonių ir įpilkite kelis šaukštus vandens.

  3. Tešlą padalinkite į maždaug 20 lygių gabalėlių. Iš kiekvieno formuokite paplotėlius, į vidurį dėkite šaukštą įdaro ir perlenkę perpus suspauskite ir sukite pynutę (lyg darydami virtinius).
    Sudėkite į riebalais išteptą skardą, aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite maždaug 25 minučių gerai įkaitintoje orkaitėje.

    Pagaminama 20 kibinų.

Receptą atsiuntė Monika
Reklama:

Komentarai (4)


  • beata 2015-08-15 00:40

    Dedasi sviestas tarkuotas ar smulkiai supjaustytas,kad lengviau tesloje pasiskirstytu.Svogunu reik daugiau.Kibinai turi but astresni,na ir pipirai turi jaustis.Gero apetito.


Daugiau receptų