340 gramų | antienos (ančiukų kulšelių mėsos troškinti, kepti) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | paprika (raudonos (saldžiosios)) |
1 vienetas | pipirai (žaliasis aitrusis) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (aštrūs mėsos) |
3 lašai | padažas (Tabasko) |
3 lašai | sultys (citrinos) |
200 mililitrų | aliejaus |
Saldžą papriką ir aitrųjį žaliąjį pipirą smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su malta antienos mėsa.
Į paruoštą masę sudėti aštrius mėsos prieskonius, įmušti kiaušinį, pasūdyti, įlašinti tabasko padažo ir citrinos sulčių, viską gerai išmaišyti ir leisti mėsai "subręsti" - palikti pusvalandžiui.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, sudėti mažus kukuliukus ir nuolat vartant (ant silpnos ugnies), kepti 8 - 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
- Piršteliai su kmynais
- Karališki pusryčiai
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Skrebučiai
- Brusketa
- Sumuštiniai su kiaušiniu
- Amerikietiški vafliai
- Kepti sūrio sumuštiniai
- Meilės pica su Spelta
- Ūmėdės padaže
- Duona įdaryti pomidorai
- Sveiko hamburgerio gaminimas
- Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
- Karštas aštrus užkandis iš pupelių
- Grilintas camembertas
- Vištienos file užkandis
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Sumuštiniai su sūriu
Aštrūs antienos kukuliukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antiena, ančiukų kulšelių mėsos troškinti, kepti,
340 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Paprika, raudonos (saldžiosios),
1 vienetas -
Pipirai, žaliasis aitrusis,
1 vienetas -
Prieskoniai, aštrūs mėsos,
1 žiupsnelis -
Padažas, Tabasko,
3 lašai -
Sultys, citrinos,
3 lašai -
Aliejus,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sumalti ančiukų kulšelių mėsą.
Saldžą papriką ir aitrųjį žaliąjį pipirą smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su malta antienos mėsa.
Į paruoštą masę sudėti aštrius mėsos prieskonius, įmušti kiaušinį, pasūdyti, įlašinti tabasko padažo ir citrinos sulčių, viską gerai išmaišyti ir leisti mėsai "subręsti" - palikti pusvalandžiui.Iš paruoštos mėsos suformuoti mažus kukuliukus.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, sudėti mažus kukuliukus ir nuolat vartant (ant silpnos ugnies), kepti 8 - 10 minučių.Patiekti tiek karštus, tiek šaltus su įvairiais mėgstamais padažais. Skanaus!