Sumalti ančiukų kulšelių mėsą.
Saldžą papriką ir aitrųjį žaliąjį pipirą smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su malta antienos mėsa.
Į paruoštą masę sudėti aštrius mėsos prieskonius, įmušti kiaušinį, pasūdyti, įlašinti tabasko padažo ir citrinos sulčių, viską gerai išmaišyti ir leisti mėsai "subręsti" - palikti pusvalandžiui.
Aštrūs antienos kukuliukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 340 gramų | antienos (ančiukų kulšelių mėsos troškinti, kepti) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 vienetas | paprika (raudonos (saldžiosios)) |
| 1 vienetas | pipirai (žaliasis aitrusis) |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai (aštrūs mėsos) |
| 3 lašai | padažas (Tabasko) |
| 3 lašai | sultys (citrinos) |
| 200 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Iš paruoštos mėsos suformuoti mažus kukuliukus.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, sudėti mažus kukuliukus ir nuolat vartant (ant silpnos ugnies), kepti 8 - 10 minučių.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, sudėti mažus kukuliukus ir nuolat vartant (ant silpnos ugnies), kepti 8 - 10 minučių.
3.
Patiekti tiek karštus, tiek šaltus su įvairiais mėgstamais padažais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
SPELTOS pica
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Lazdelės su sūriu
-
Aitri kepta šoninė
-
Sūrio piršteliai
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Bandelės iš batono
-
Sumuštinis "Ara"
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Uždara pica
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Kepti svogūno žiedai
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Omletas
-
Sauliaus kibinai
-
Krevetės patale
-
Čeburekai su grybais
-
Pyragėliai su daržovėmis
Aštrūs antienos kukuliukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antiena, ančiukų kulšelių mėsos troškinti, kepti,
340 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Paprika, raudonos (saldžiosios),
1 vienetas -
Pipirai, žaliasis aitrusis,
1 vienetas -
Prieskoniai, aštrūs mėsos,
1 žiupsnelis -
Padažas, Tabasko,
3 lašai -
Sultys, citrinos,
3 lašai -
Aliejus,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumalti ančiukų kulšelių mėsą.
Saldžą papriką ir aitrųjį žaliąjį pipirą smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su malta antienos mėsa.
Į paruoštą masę sudėti aštrius mėsos prieskonius, įmušti kiaušinį, pasūdyti, įlašinti tabasko padažo ir citrinos sulčių, viską gerai išmaišyti ir leisti mėsai "subręsti" - palikti pusvalandžiui.Iš paruoštos mėsos suformuoti mažus kukuliukus.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, sudėti mažus kukuliukus ir nuolat vartant (ant silpnos ugnies), kepti 8 - 10 minučių.Patiekti tiek karštus, tiek šaltus su įvairiais mėgstamais padažais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
