Aštrūs antienos kukuliukai
AUTORIUS:
Danutė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
340 gramų antienos (ančiukų kulšelių mėsos troškinti, kepti)
1 vienetas kiaušiniai
1 vienetas paprika (raudonos (saldžiosios))
1 vienetas pipirai (žaliasis aitrusis)
1 žiupsnelis prieskoniai (aštrūs mėsos)
3 lašai padažas (Tabasko)
3 lašai sultys (citrinos)
200 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sumalti ančiukų kulšelių mėsą.
Saldžą papriką ir aitrųjį žaliąjį pipirą smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su malta antienos mėsa.
Į paruoštą masę sudėti aštrius mėsos prieskonius, įmušti kiaušinį, pasūdyti, įlašinti tabasko padažo ir citrinos sulčių, viską gerai išmaišyti ir leisti mėsai "subręsti" - palikti pusvalandžiui.
2.
Iš paruoštos mėsos suformuoti mažus kukuliukus.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, sudėti mažus kukuliukus ir nuolat vartant (ant silpnos ugnies), kepti 8 - 10 minučių.
3.
Patiekti tiek karštus, tiek šaltus su įvairiais mėgstamais padažais. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Aštrūs antienos kukuliukai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sumalti ančiukų kulšelių mėsą.
    Saldžą papriką ir aitrųjį žaliąjį pipirą smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su malta antienos mėsa.
    Į paruoštą masę sudėti aštrius mėsos prieskonius, įmušti kiaušinį, pasūdyti, įlašinti tabasko padažo ir citrinos sulčių, viską gerai išmaišyti ir leisti mėsai "subręsti" - palikti pusvalandžiui.

  2. Iš paruoštos mėsos suformuoti mažus kukuliukus.
    Įkaitinti keptuvę su aliejumi, sudėti mažus kukuliukus ir nuolat vartant (ant silpnos ugnies), kepti 8 - 10 minučių.

  3. Patiekti tiek karštus, tiek šaltus su įvairiais mėgstamais padažais. Skanaus!

Receptą atsiuntė Danutė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų