Obuolius nuplaukite, nupjaukite jų viršūnėles ir išimkite sėklalizdžius. Įdarui skirtą varškę pertrinkite per tinklelį, įmuškite kiaušinį, suberkite kubeliais supjaustytą svogūno puselę, susmulkintas česnako skilteles, paskaninkite druska bei krapais ir gerai išmaišykite.
Šio varškės įdaro pridėkite į obuolius. Juos sudėkite į skardelę, įpilkite 1 stiklinę vandens ir kepkite 200° C temperatūros orkaitėje. Prieš patiekdami papuoškite žalių krapų šakelėmis.
Aštrūs varške įdaryti kepti obuoliai
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | obuoliai |
| 100 gramų | varškė |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
| 0.5 vieneto | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas su riešutais
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Helovyno voriukai
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Silkių bokšteliai
-
Žvynabudės muštiniai
-
Virtos sraigės su kevalu
-
Meilės pica su Spelta
-
Įdarytas pomidoras
-
Keptų paprikų užkandis
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Pomidoriukai
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
-
Daržovės drebučiuose
-
Duona su įdaru
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Aitri kepta šoninė
Aštrūs varške įdaryti kepti obuoliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Varškė,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto - Druska
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nuplaukite, nupjaukite jų viršūnėles ir išimkite sėklalizdžius. Įdarui skirtą varškę pertrinkite per tinklelį, įmuškite kiaušinį, suberkite kubeliais supjaustytą svogūno puselę, susmulkintas česnako skilteles, paskaninkite druska bei krapais ir gerai išmaišykite.
Šio varškės įdaro pridėkite į obuolius. Juos sudėkite į skardelę, įpilkite 1 stiklinę vandens ir kepkite 200° C temperatūros orkaitėje. Prieš patiekdami papuoškite žalių krapų šakelėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
