Obuolius nuplaukite, nupjaukite jų viršūnėles ir išimkite sėklalizdžius. Įdarui skirtą varškę pertrinkite per tinklelį, įmuškite kiaušinį, suberkite kubeliais supjaustytą svogūno puselę, susmulkintas česnako skilteles, paskaninkite druska bei krapais ir gerai išmaišykite.
Šio varškės įdaro pridėkite į obuolius. Juos sudėkite į skardelę, įpilkite 1 stiklinę vandens ir kepkite 200° C temperatūros orkaitėje. Prieš patiekdami papuoškite žalių krapų šakelėmis.
Aštrūs varške įdaryti kepti obuoliai
INGREDIENTAI:
4 vienetai | obuoliai |
100 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
0.5 vieneto | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Kepenėlių tortas
- Paprastas burgeris
- Skanusis daržovių šašlykas
- Pupelės pomidorų padaže
- Kalmaras vyno padaže
- Vegetariški čeburėkai
- Užkandžių krepšeliai su lašiša
- Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
- Greitai įdaryti kiaušiniai
- Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
- Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
- Pikantiški krepšeliai
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Pica
- Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
- Įdarytų paprikų užkandis
- Migdolinės pelytės
- Vytintos stintos
- Alinos čeburekai
Aštrūs varške įdaryti kepti obuoliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Varškė,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto - Druska
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nuplaukite, nupjaukite jų viršūnėles ir išimkite sėklalizdžius. Įdarui skirtą varškę pertrinkite per tinklelį, įmuškite kiaušinį, suberkite kubeliais supjaustytą svogūno puselę, susmulkintas česnako skilteles, paskaninkite druska bei krapais ir gerai išmaišykite.
Šio varškės įdaro pridėkite į obuolius. Juos sudėkite į skardelę, įpilkite 1 stiklinę vandens ir kepkite 200° C temperatūros orkaitėje. Prieš patiekdami papuoškite žalių krapų šakelėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...