Obuolius nuplaukite, nupjaukite jų viršūnėles ir išimkite sėklalizdžius. Įdarui skirtą varškę pertrinkite per tinklelį, įmuškite kiaušinį, suberkite kubeliais supjaustytą svogūno puselę, susmulkintas česnako skilteles, paskaninkite druska bei krapais ir gerai išmaišykite.
Šio varškės įdaro pridėkite į obuolius. Juos sudėkite į skardelę, įpilkite 1 stiklinę vandens ir kepkite 200° C temperatūros orkaitėje. Prieš patiekdami papuoškite žalių krapų šakelėmis.
Aštrūs varške įdaryti kepti obuoliai
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | obuoliai |
| 100 gramų | varškė |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
| 0.5 vieneto | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Pikantiški migdolai
-
Grybukai po sniegu
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Karštos bandelės
-
Obuoliai su varške
-
Traškus migdolų užkandis
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Skani užkandėlė
-
Silkė pataluose
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
SPELTOS pica
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Tuno pica
-
Spurgos iš varškės
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
Aštrūs varške įdaryti kepti obuoliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Varškė,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto - Druska
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nuplaukite, nupjaukite jų viršūnėles ir išimkite sėklalizdžius. Įdarui skirtą varškę pertrinkite per tinklelį, įmuškite kiaušinį, suberkite kubeliais supjaustytą svogūno puselę, susmulkintas česnako skilteles, paskaninkite druska bei krapais ir gerai išmaišykite.
Šio varškės įdaro pridėkite į obuolius. Juos sudėkite į skardelę, įpilkite 1 stiklinę vandens ir kepkite 200° C temperatūros orkaitėje. Prieš patiekdami papuoškite žalių krapų šakelėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
