Silkę išdarinėjame ir sumalame. Iš paruoštos masės suformuojame kukulius.
Grybus ir pjaustytą svogūną apkepame aliejuje ir pagardiname pipirais.
Sudedame į silkinę, ant viršaus sudedame silkės kukulius.
Kiaušinių trynius perpjauname pusiau, o baltymus sukapojame.
Ant kiekvieno kukulio dedame po pusę trynio ir pabarstome baltymais.
Papuošiame žalumynais.
Skanaus :)
Silkės ir grybų užkandis
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | žalumynų |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 1 vienetas | silkė |
| 1 sauja | grybai (virti, džiovinti) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Sojos faršas su makaronais
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Vaisių vėrinukai
-
Kesadilijos (Quesadilla)
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Karališki pusryčiai
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Vaisių puokštė su šokolado glajumi
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Traktoristo pietūs
-
Virtos sraigės su kevalu
-
Sulekta Speltos pica
-
Įdaryti krepšeliai
-
Suši su lašiša
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Sūrio suktinukai
-
Užkandėlė su šonine
Silkės ir grybų užkandis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Žalumynai
- Juodieji pipirai, malti
-
Silkė,
1 vienetas -
Grybai, virti, džiovinti,
1 sauja -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, kietai virti,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkę išdarinėjame ir sumalame. Iš paruoštos masės suformuojame kukulius.
Grybus ir pjaustytą svogūną apkepame aliejuje ir pagardiname pipirais.
Sudedame į silkinę, ant viršaus sudedame silkės kukulius.
Kiaušinių trynius perpjauname pusiau, o baltymus sukapojame.
Ant kiekvieno kukulio dedame po pusę trynio ir pabarstome baltymais.
Papuošiame žalumynais.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
