
Virta jautienos krūtininė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 valgomasis šaukštas | raudonas vynas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma, pašlakstoma vynu ir pabarstoma pipirais. Palaikoma kelias valandas, kad įsisūrėtų. Tada verdama su prieskoninėmis daržovėmis. Išvirusi mėsa paslegiama. Pauodant, supjaustoma ir papuošiama žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos paprikos
-
Įdaryti burokėliai
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Čanachai su čiobreliais
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Apkepas „La Graikija“
-
Paprastieji šašlykai
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Pyragas su kukuliais
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Kiaulienos suktinukai
Virta jautienos krūtininė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Raudonas vynas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma, pašlakstoma vynu ir pabarstoma pipirais. Palaikoma kelias valandas, kad įsisūrėtų. Tada verdama su prieskoninėmis daržovėmis. Išvirusi mėsa paslegiama. Pauodant, supjaustoma ir papuošiama žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...