Virta jautienos krūtininė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| 1 valgomasis šaukštas | raudonas vynas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma, pašlakstoma vynu ir pabarstoma pipirais. Palaikoma kelias valandas, kad įsisūrėtų. Tada verdama su prieskoninėmis daržovėmis. Išvirusi mėsa paslegiama. Pauodant, supjaustoma ir papuošiama žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Turkiškas kebabas
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Apkepas „La Graikija“
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Mineralinis šašlykas
-
Medžiotojų šašlykai
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Mėsos kepsniai
-
Karališkieji kotletai
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Triušienos vyniotinis
-
Sibiro koldūnai
-
Kepsnys su makaronais
Virta jautienos krūtininė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Raudonas vynas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma, pašlakstoma vynu ir pabarstoma pipirais. Palaikoma kelias valandas, kad įsisūrėtų. Tada verdama su prieskoninėmis daržovėmis. Išvirusi mėsa paslegiama. Pauodant, supjaustoma ir papuošiama žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
