Virta jautienos krūtininė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 valgomasis šaukštas | raudonas vynas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma, pašlakstoma vynu ir pabarstoma pipirais. Palaikoma kelias valandas, kad įsisūrėtų. Tada verdama su prieskoninėmis daržovėmis. Išvirusi mėsa paslegiama. Pauodant, supjaustoma ir papuošiama žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
- Aštrus karbonadas
- Kiaulienos ir varškės maltinukai
- Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
- Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
- Šutinta kiškiena
- Kotletukai ant laužo
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Maltiniai su grybų padažu
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Avienos šašlykas
- Kaimiškas pjausnys
- Sultingieji šonkauliukai
- Pievagrybių apkepas
- Jautienos čenakai
- Keptos barbekiu jautienos receptas
- Kiniškos šventės namuose
- Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
Virta jautienos krūtininė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Raudonas vynas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma, pašlakstoma vynu ir pabarstoma pipirais. Palaikoma kelias valandas, kad įsisūrėtų. Tada verdama su prieskoninėmis daržovėmis. Išvirusi mėsa paslegiama. Pauodant, supjaustoma ir papuošiama žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...