Velykė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
20 gramų | abrikosų (džiovinti) |
30 gramų | razinos |
300 gramų | cukrus |
40 gramų | figos |
8 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
150 gramų | sviestas |
1 kilogramas | varškė |
50 gramų | riešutai |
50 gramų | migdolai |
2 valgomieji šaukštai | cukatos |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Trynius, cukrų ir sviestą sumaišykite ir ištrinkite iki baltumo, varškę kelis kartus pertrinkite per sietelį arba sumalkite mėsmale ir viską sumaišykite. Sudėkite susmulkintus likusius produktus ir gerai išmaišykite. Iš gautos masės suformuokite kūgį, papuoškite džiovintais vaisiais ir pastatykite šaltai, kad sustingtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių želės saldainiai
- Ledų tortas su šokolado batonėliais
- Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
- Šokoladiniai traškučiai su romu
- „Šokoladinis miškas“
- Saldainiai su maskarponės sūriu
- Imbieriniai cukatai
- Morengai
- Naminiai "Bounti"
- Saldainiai su riešutais
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Džiovintų vaisių saldainiai
- Saulėgražų ir šokolado saldainiai
- Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
- Tinginys pagal J. Oliverį
- Varškiniai sausainiai "Vokeliai"
- Irisiniai saldainiai
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Vasariški morengai
- Šokoladiniai triufeliai su vafliais
Velykė
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Abrikosai, džiovinti,
20 gramų -
Razinos,
30 gramų -
Cukrus,
300 gramų -
Figos,
40 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
8 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Varškė,
1 kilogramas -
Riešutai,
50 gramų -
Migdolai,
50 gramų -
Cukatos,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Trynius, cukrų ir sviestą sumaišykite ir ištrinkite iki baltumo, varškę kelis kartus pertrinkite per sietelį arba sumalkite mėsmale ir viską sumaišykite. Sudėkite susmulkintus likusius produktus ir gerai išmaišykite. Iš gautos masės suformuokite kūgį, papuoškite džiovintais vaisiais ir pastatykite šaltai, kad sustingtų.
Reklama:
Komentarai (8)
-
AUSRA
2010-04-03 08:28
gal kas gaminot? ar skanu?
-
:):):)
2009-02-18 13:49
GANA NEBLOGAI ATRODO SKANUS PATIEKALAS :super: :-) ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...