Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
320 mililitrų grietinėlės, 35%
šiek tiek kvietiniai miltai (pagal poreikį)
šiek tiek aliejaus (virimui)
500 gramų mascarpone sūris
4 vienetai kiaušiniai
250 gramų grietinė (30% riebumo)
šiek tiek druska (žiupsnelis)
100 gramų cukrus
50 mililitrų likeris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Tešla: suplakame kiaušinius su grietine ir druska, dedame miltus ir minkome tešlą kol galime kočioti. Plonai iškočiojame, supjaustome norima forma ir subadome šakute. Gerai įkaitiname aliejų ir verdame tešlainius, kol gražiai pagelsta. Tuomet nusausiname riebalų perteklių.

Kremas: plakame grietinėlę (250 ml) su cukrumi, vėliau įdedame vanilės lazdelės sėklas , išplakę sumaišome su mascarpone sūriu.

Padažo ingredientus (likerį, juodąjį šokoladą ir 70 ml grietinėlės) sudedame į puodą ir kaitiname, kol ištirpsta šokoladas ir gaunasi vientisa masė.

Viliojančio saldumo!

Populiariausi receptai šią savaitę

Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Tešla: suplakame kiaušinius su grietine ir druska, dedame miltus ir minkome tešlą kol galime kočioti. Plonai iškočiojame, supjaustome norima forma ir subadome šakute. Gerai įkaitiname aliejų ir verdame tešlainius, kol gražiai pagelsta. Tuomet nusausiname riebalų perteklių.

Kremas: plakame grietinėlę (250 ml) su cukrumi, vėliau įdedame vanilės lazdelės sėklas , išplakę sumaišome su mascarpone sūriu.

Padažo ingredientus (likerį, juodąjį šokoladą ir 70 ml grietinėlės) sudedame į puodą ir kaitiname, kol ištirpsta šokoladas ir gaunasi vientisa masė.

Viliojančio saldumo!

Reklama:

Komentarai (1)


  • Tanya 2012-04-28 18:25

    na tikrai pasigaminsiu, labai skanu turetu buti :super:


Daugiau receptų