Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
8 vienetai | žaliosios vynuogės |
50 gramų | varškė |
60 gramų | pistacijos |
1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% (skysta) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Supilkite varškę ir skystą grietinėlę, prieskonius, dubenyje gerai išmaišykite smulkintuvu.
2.
Išgliaudykite ir susmulkinkite pistacijas.
3.
Aplipdykite vynuoges varške ir apvoliokite pistacijose.
Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve.
Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Velykė
- Naminiai šokoladiniai saldainiai
- Bananai šokolade
- Moliūginiai saldainiai
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Džiovintų vaisių saldainukai
- Šokoladiniai traškučiai su romu
- Baltojo šokolado saldainiai
- Vaisių ir riešutų saldainiukai
- Saldainiai su maskarponės sūriu
- Bananinis desertas ant pagaliukų
- Braškių želės saldainiai
- Lizdeliai
- Šokoladiniai kamuoliukai
- Vaniliniai morengai
- Saulėgražų ir šokolado saldainiai
- Karamelinės lazdelės
- Morengai
- Rafaelo
- Kalėdiniai ledinukai
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Žaliosios vynuogės,
8 vienetai -
Varškė,
50 gramų -
Pistacijos,
60 gramų -
Grietinėlė, 35%, skysta,
1 valgomasis šaukštas - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supilkite varškę ir skystą grietinėlę, prieskonius, dubenyje gerai išmaišykite smulkintuvu.
Išgliaudykite ir susmulkinkite pistacijas.
Aplipdykite vynuoges varške ir apvoliokite pistacijose.
Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...