
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
8 vienetai | žaliosios vynuogės |
50 gramų | varškė |
60 gramų | pistacijos |
1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% (skysta) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Supilkite varškę ir skystą grietinėlę, prieskonius, dubenyje gerai išmaišykite smulkintuvu.
2.
Išgliaudykite ir susmulkinkite pistacijas.
3.
Aplipdykite vynuoges varške ir apvoliokite pistacijose.
Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve.
Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
-
Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
-
Pieniški saldainiai
-
Naminė karamelė
-
Migdoliniai triufeliai
-
Zefyrai šokolade
-
Baltojo šokolado saldainiai
-
„Šokoladinis miškas“
-
Imbieriniai cukatai
-
Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Velykė
-
Vaiduokliukai
-
Naminė karamelė
-
Bananinis desertas ant pagaliukų
-
Migdolų nuga
-
Moliūginiai saldainiai
-
Imbieriniai saldainiai
-
Naminiai šokoladiniai saldainiai
-
Naminiai "Bounti"
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Žaliosios vynuogės,
8 vienetai -
Varškė,
50 gramų -
Pistacijos,
60 gramų -
Grietinėlė, 35%, skysta,
1 valgomasis šaukštas - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supilkite varškę ir skystą grietinėlę, prieskonius, dubenyje gerai išmaišykite smulkintuvu.
Išgliaudykite ir susmulkinkite pistacijas.
Aplipdykite vynuoges varške ir apvoliokite pistacijose.
Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...