
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
8 vienetai | žaliosios vynuogės |
50 gramų | varškė |
60 gramų | pistacijos |
1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% (skysta) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Supilkite varškę ir skystą grietinėlę, prieskonius, dubenyje gerai išmaišykite smulkintuvu.
2.
Išgliaudykite ir susmulkinkite pistacijas.
3.
Aplipdykite vynuoges varške ir apvoliokite pistacijose.
Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve.
Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morengai
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Naminiai šokoladiniai saldainiai
-
Lengvi riešutų saldainiai
-
Saldainiai su maskarponės sūriu
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
-
Bananinis desertas ant pagaliukų
-
Riešutų kamuoliukai
-
„Baltosios gėlės“
-
Migdoliniai triufeliai
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Karamelinės lazdelės
-
Rafaelo
-
Bakalieno Tinginys
-
Zefyrai šokolade
-
Popsiukai šokolade
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Žaliosios vynuogės,
8 vienetai -
Varškė,
50 gramų -
Pistacijos,
60 gramų -
Grietinėlė, 35%, skysta,
1 valgomasis šaukštas - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supilkite varškę ir skystą grietinėlę, prieskonius, dubenyje gerai išmaišykite smulkintuvu.
Išgliaudykite ir susmulkinkite pistacijas.
Aplipdykite vynuoges varške ir apvoliokite pistacijose.
Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...