
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
8 vienetai | žaliosios vynuogės |
50 gramų | varškė |
60 gramų | pistacijos |
1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% (skysta) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Supilkite varškę ir skystą grietinėlę, prieskonius, dubenyje gerai išmaišykite smulkintuvu.
2.
Išgliaudykite ir susmulkinkite pistacijas.
3.
Aplipdykite vynuoges varške ir apvoliokite pistacijose.
Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve.
Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
-
Žiemos skanumynas
-
Migdoliniai triufeliai
-
„Šokoladinis miškas“
-
Saldainiukai iš duonos ir datulių
-
Tinginys su riešutais
-
Naminė karamelė
-
Bakalieno Tinginys
-
Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
-
Moliūginiai saldainiai
-
Ledinukai "popsiukai"
-
Saldainiai su maskarponės sūriu
-
Vaiduokliukai
-
Šokoladiniai saldainiai
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Varškės rutuliukai „Raffaello“
-
Saldainukai "Brigadeiros"
-
Saldūs rutuliukai
-
Kalėdiniai ledinukai
-
Šokoladiniai triufeliai su vafliais
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Žaliosios vynuogės,
8 vienetai -
Varškė,
50 gramų -
Pistacijos,
60 gramų -
Grietinėlė, 35%, skysta,
1 valgomasis šaukštas - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supilkite varškę ir skystą grietinėlę, prieskonius, dubenyje gerai išmaišykite smulkintuvu.
Išgliaudykite ir susmulkinkite pistacijas.
Aplipdykite vynuoges varške ir apvoliokite pistacijose.
Prieš patiekiant palaikyti šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...