Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinis cukrus
50 mililitrų kakava
125 gramai sviestas (ar margarinas)
100 mililitrų cukrus
400 mililitrų avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1. Sumaišyk visus ingredientus, iškyrus avižinius dribsnius.
2. Įmaišyk avižinius dribsnius.
3. Formuok mažus vienodus rutuliukus. Apvoliok juos spalvotomis karamelės drožlėmis arba perliniu cukrumi. Padėk į šaldytuvą keletui valandų.

Švediškas receptas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)

Komentarai: 18
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1. Sumaišyk visus ingredientus, iškyrus avižinius dribsnius.
2. Įmaišyk avižinius dribsnius.
3. Formuok mažus vienodus rutuliukus. Apvoliok juos spalvotomis karamelės drožlėmis arba perliniu cukrumi. Padėk į šaldytuvą keletui valandų.

Švediškas receptas.

Reklama:

Komentarai (18)


  • skirmante 2016-01-02 19:01

    Paskaiciau bed dar nedariau


  • dija 2015-01-01 13:17

    skanaus retcepto nemaciau bet visiem reikia girti kitus


  • Rita 2014-08-07 21:00

    Aviziniai dribsniai tikriausiai tie kur 1 min?


  • Ugnė 2011-04-08 17:58

    kažkaip labai daug piktų komentarų. Atsitokėkit, žmonės, ir pralinksmėkit šiek tiek, juk ne viskas aplinkui tik juoda. Žmogus stengiasi, deda receptus ir koks skirtumas kaip pavadina. Gaminkit, smaližiaukit ir kuo daugiau pozityvių minčių :)


  • Aldona 2011-02-01 16:00

    Atsakymas Ingai
    Dribsniu nereikia uzpilti vandeniu ar kuom kitu. Dribsniai isbriksta geriau jei maisant su kitais ingredientais pridedama pora saukstu stiprios kavos.Nepedauginkite, nes rutuliukai bus per minksti.Sekmes!


  • Inga 2011-01-20 15:38

    o aviznius dribsius reikia uzpilti vandeniu??? ar tiesiai is pakelio ir su kitais ingridientais maisyti? aciu.


  • Aldona 2010-11-16 21:54

    Na vat ir Jus, ponia ar panele,Agne ir pati neparaset tikro originalaus pavadinimo. Ogi receptas yra ant aviziniu dribsniu pakelio,kuriuos galima nusipirkti kiekvienoj ICA ar CONSUM parduotuvej! Ir cia jie vadinasi "Chokladbollar". O vadinti juos "Negerbollar" yra draudziama ir taip jie Svedijoj nebevadinami del rasismo. Faktiskai jie yra vadinami pagal tai kuom yra apibarstomi, apvoliojami. O pasidaryti juos Svedijoje moka beveik kiekvienas vaikas.


  • Agne 2010-10-31 16:52

    Seip tai vadinasi Kokosbollar arba negerbollar ,jeigu svediskai ;)


  • Agne 2010-05-28 08:45

    Dariau tokius rutuliukus ir isties jie skanus. Aviziniai dribsniai turi buti labai plonyciai tada skanesni yra tie saldainiai.


  • Kristina 2010-04-01 13:52

    Ar būtina dėti avižinių dribsnių? :nezinau:


Daugiau receptų