Bananinis desertas ant pagaliukų
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | bananai |
3 vienetai | šokoladas (juodas) |
šiek tiek | pabarstukai |
šiek tiek | riešutai (skrudinti ir sūdyti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bananus pasmeigti ant medinių pagaliukų ledams.
2.
Imti vieną šokoladą ir ištirpinti garų vonelėje. Bananus pamirkyti šokolade, nuvarvinti ir padėti į lėkštę (iškloti ją folija ar kepimo popieriumi), o tada į šaldytuvą. Sustingus šokoladui vėl mirkyti bananus ir vėl padėti stingti. Taip padaryti bent tris kartus.
3.
Baigiant paskutinį sluoksnioavimą, bananus pabarstyti pabarstukais, trupintais riešutais ar/ir kokoso drožlėmis.
Pasitelkite fantaziją ir mėgaukitės ;)
Pasitelkite fantaziją ir mėgaukitės ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškiniai sausainiai "Vokeliai"
- Vaniliniai morengai
- Naminiai "Bounti"
- Moliūginiai saldainiai
- Naminiai šokoladiniai saldainiai
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Naminė karamelė
- Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
- Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
- Džiovintų vaisių rutuliukai
- Riešutų kamuoliukai
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Zefyrai šokolade
- Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
- Saldainukai "Brigadeiros"
- Lengvi riešutų saldainiai
- Tinginys pagal J. Oliverį
- Šokoladinis skanėstas su riešutais
- „Baltosios gėlės“
- Lizdeliai
Bananinis desertas ant pagaliukų
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bananai,
4 vienetai -
Šokoladas, juodas,
3 vienetai - Pabarstukai
- Riešutai, skrudinti ir sūdyti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bananus pasmeigti ant medinių pagaliukų ledams.
Imti vieną šokoladą ir ištirpinti garų vonelėje. Bananus pamirkyti šokolade, nuvarvinti ir padėti į lėkštę (iškloti ją folija ar kepimo popieriumi), o tada į šaldytuvą. Sustingus šokoladui vėl mirkyti bananus ir vėl padėti stingti. Taip padaryti bent tris kartus.
Baigiant paskutinį sluoksnioavimą, bananus pabarstyti pabarstukais, trupintais riešutais ar/ir kokoso drožlėmis.
Pasitelkite fantaziją ir mėgaukitės ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...