Bananinis desertas ant pagaliukų
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | bananai |
3 vienetai | šokoladas (juodas) |
šiek tiek | pabarstukai |
šiek tiek | riešutai (skrudinti ir sūdyti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bananus pasmeigti ant medinių pagaliukų ledams.
2.
Imti vieną šokoladą ir ištirpinti garų vonelėje. Bananus pamirkyti šokolade, nuvarvinti ir padėti į lėkštę (iškloti ją folija ar kepimo popieriumi), o tada į šaldytuvą. Sustingus šokoladui vėl mirkyti bananus ir vėl padėti stingti. Taip padaryti bent tris kartus.
3.
Baigiant paskutinį sluoksnioavimą, bananus pabarstyti pabarstukais, trupintais riešutais ar/ir kokoso drožlėmis.
Pasitelkite fantaziją ir mėgaukitės ;)
Pasitelkite fantaziją ir mėgaukitės ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karameliniai saldainiai su riešutais
- Šokoladiniai traškučiai su romu
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Saldainiai su riešutais
- Ledų desertas su „m&m“
- Imbieriniai saldainiai
- Saldainiai su maskarponės sūriu
- Vaisių ir riešutų saldainiukai
- Džiovintų vaisių saldainiai
- Riešutinis vaflių tortas
- Naminiai "Bounti"
- Obuolių saldainiai ''Mėnulio skalda"
- Saulėgražų ir šokolado saldainiai
- Džiovintų vaisių rutuliukai
- Džiovintų vaisių saldainukai
- Bananinis desertas ant pagaliukų
- Moliūginiai saldainiai
- Ledų tortas su šokolado batonėliais
- Bananiniai saldainiai
- Vaiduokliukai
Bananinis desertas ant pagaliukų
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bananai,
4 vienetai -
Šokoladas, juodas,
3 vienetai - Pabarstukai
- Riešutai, skrudinti ir sūdyti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bananus pasmeigti ant medinių pagaliukų ledams.
Imti vieną šokoladą ir ištirpinti garų vonelėje. Bananus pamirkyti šokolade, nuvarvinti ir padėti į lėkštę (iškloti ją folija ar kepimo popieriumi), o tada į šaldytuvą. Sustingus šokoladui vėl mirkyti bananus ir vėl padėti stingti. Taip padaryti bent tris kartus.
Baigiant paskutinį sluoksnioavimą, bananus pabarstyti pabarstukais, trupintais riešutais ar/ir kokoso drožlėmis.
Pasitelkite fantaziją ir mėgaukitės ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...