| 100 gramų | razinos |
| 8 valgomieji šaukštai | romas |
| 200 gramų | migdolai (kapoti) |
| 50 gramų | apelsinų (žievelė, skrudinta) |
| 200 gramų | juodojo šokolado |
| 200 gramų | pieniško šokolado |
Juodąjį šokoladą susmulkinti ir ištirpinti karšto vandens vonelėje. Dažnai maišyti. Išimti iš vandens vonelės. Taip pat ištirpinti ir baltąjį šokoladą. Ir baltąjį ir juodąjį šokoladus sumaišyti ir pagardinti migdolų, razinų bei apelsinų žievelės mišiniu.
Kai masė šiek tiek sustings, dviem šaukšteliais formuoti traškučius, dėti į riebalais išteptą skardą ir palikti, kad sustingtų. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želė su vaisiais
-
Želė drebučiai apelsine
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Biramisu
-
Šokolado putėsiai
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Pyragėliai su kremu
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Mascarpone pyragaičiai
-
Ledai su braškėmis
-
Persikų desertas
-
Vaisiniai ežiukai
-
Braškumėlis
-
Vasariškas želė desertas
-
Vaisių vėrinukai
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Tinginys pagal J. Oliverį
Šokoladiniai traškučiai su romu
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Razinos,
100 gramų -
Romas,
8 valgomieji šaukštai -
Migdolai, kapoti,
200 gramų -
Apelsinai, žievelė, skrudinta,
50 gramų -
Juodasis šokoladas,
200 gramų -
Pieniškas šokoladas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Razinas išmirkyti rome (apie 1 val.). Migdolus suberti į kepimo skardą, pašauti į orkaitę ir spraginti 175′C orkaitėje 10-15 minučių, kol gražiai pagels ir pakvips. Skrudintą apelsinų žievelę smulkiai sukapoti, sumaišyti su migdolais ir razinomis.
Juodąjį šokoladą susmulkinti ir ištirpinti karšto vandens vonelėje. Dažnai maišyti. Išimti iš vandens vonelės. Taip pat ištirpinti ir baltąjį šokoladą. Ir baltąjį ir juodąjį šokoladus sumaišyti ir pagardinti migdolų, razinų bei apelsinų žievelės mišiniu.
Kai masė šiek tiek sustings, dviem šaukšteliais formuoti traškučius, dėti į riebalais išteptą skardą ir palikti, kad sustingtų. Skanaus!
Komentarai (4)
-
Nuna
2010-12-17 14:50
na receptas nelabai aiškus, kur ingredientai tai pieniškas šokoladas, o recepte baltas.
Bet reiks pabandyt.
