
100 gramų | razinos |
8 valgomieji šaukštai | romas |
200 gramų | migdolai (kapoti) |
50 gramų | apelsinų (žievelė, skrudinta) |
200 gramų | juodojo šokolado |
200 gramų | pieniško šokolado |
Juodąjį šokoladą susmulkinti ir ištirpinti karšto vandens vonelėje. Dažnai maišyti. Išimti iš vandens vonelės. Taip pat ištirpinti ir baltąjį šokoladą. Ir baltąjį ir juodąjį šokoladus sumaišyti ir pagardinti migdolų, razinų bei apelsinų žievelės mišiniu.
Kai masė šiek tiek sustings, dviem šaukšteliais formuoti traškučius, dėti į riebalais išteptą skardą ir palikti, kad sustingtų. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurto desertas
-
Tinginys
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Degtinės ledai
-
Vaisiai šokolade
-
Želė "Trispalvė"
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Želė su vaisiais
-
Braškių pienas
-
Desertas su sausais pusryčiais
-
Arbūzų želė
-
Desertas "Vojei"
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Desertas su persikais
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Glazūruota varškė
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Varškės pudingas su apelsinais
Šokoladiniai traškučiai su romu

- Paruošimo laikas:
-
Razinos,
100 gramų -
Romas,
8 valgomieji šaukštai -
Migdolai, kapoti,
200 gramų -
Apelsinai, žievelė, skrudinta,
50 gramų -
Juodasis šokoladas,
200 gramų -
Pieniškas šokoladas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Razinas išmirkyti rome (apie 1 val.). Migdolus suberti į kepimo skardą, pašauti į orkaitę ir spraginti 175′C orkaitėje 10-15 minučių, kol gražiai pagels ir pakvips. Skrudintą apelsinų žievelę smulkiai sukapoti, sumaišyti su migdolais ir razinomis.
Juodąjį šokoladą susmulkinti ir ištirpinti karšto vandens vonelėje. Dažnai maišyti. Išimti iš vandens vonelės. Taip pat ištirpinti ir baltąjį šokoladą. Ir baltąjį ir juodąjį šokoladus sumaišyti ir pagardinti migdolų, razinų bei apelsinų žievelės mišiniu.
Kai masė šiek tiek sustings, dviem šaukšteliais formuoti traškučius, dėti į riebalais išteptą skardą ir palikti, kad sustingtų. Skanaus!
Komentarai (4)
-
Nuna
2010-12-17 14:50
na receptas nelabai aiškus, kur ingredientai tai pieniškas šokoladas, o recepte baltas.
Bet reiks pabandyt.