225 gramai | cukrus |
50 mililitrų | vanduo |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Zefyrai šokolade
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
- Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Ledų tortas su šokolado batonėliais
- Vaisiniai saldainiai
- Šokoladiniai saldainiai
- Saldainiai su maskarponės sūriu
- Bananiniai saldainiai
- Moliūginiai saldainiai
- Naminiai "Bounti"
- Žiemos skanumynas
- Velykė
- Mini pavlovos
- Kalėdiniai ledinukai
- „Baltosios gėlės“
- Karamelinės lazdelės
- Karamelės saldainukai
- Rafaelo
Kalėdiniai ledinukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Cukrus,
225 gramai -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, vandenį ir sirupą. Pakaitinkite maždaug iki 160 °C. Gardinkite norimais prieskoniais, pridėkite dažomųjų medžiagų ir papuošimų. Ledinukų pagaliukus sudėkite ant kepimo popieriaus. Prikaistuvio turinį atsargiai užpilkite ant pagaliukų. Palaukite, kol visiškai sukietės. Laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
Komentarai (8)
-
Guoda
2016-10-17 15:42
Šis receptas yra begalo paprastas ir saldainiai gavosi labai skanus.Aš naudojau visai kitoki cukru ir visai kitoki sirupa.O cukraus as dejau maziau ne parasyta.Siulau pameginti siuos saldainiu ;)
-
Skaiste
2016-06-16 16:39
Šitie saldainiai visai neskanus nes jie yra labai labai saldus tiesiog be galo saldus to de man jie nepatinka!
-
austeja
2016-04-25 20:32
gardu
-
saule
2016-01-29 21:17
Garad