
Vynuogės šokolade
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | vynuogės (geriau besėklės) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
350 gramų | pieniško šokolado |
70 gramų | šokoladas (juodas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Garų vonelėje ištirpinkite sviestą su pienišku šokoladu. Masėje pamirkykite nuplautas vynuoges ir padėkite į lėkštę, išklotą kepimo popieriumi, tada į šaldytuvą. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir konditeriniu švirkštu apliekite uogas. Vėl padėkite į šaldytuvą sustingti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Riešutų kamuoliukai
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Ledinukai "popsiukai"
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Migdolų nuga
-
Vaisiniai saldainiai
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Vaiduokliukai
-
Popsiukai šokolade
-
Imbieriniai cukatai
-
Saldainiai su maskarponės sūriu
-
Lizdeliai
-
Morengai
-
Morengai
-
Vaniliniai morengai
-
„Šokoladinis miškas“
-
Karameliniai saldainiai su riešutais
-
Naminė karamelė
-
Saldainiai su riešutais
-
Varškės rutuliukai „Raffaello“
Vynuogės šokolade
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vynuogės, geriau besėklės,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Pieniškas šokoladas,
350 gramų -
Šokoladas, juodas,
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Garų vonelėje ištirpinkite sviestą su pienišku šokoladu. Masėje pamirkykite nuplautas vynuoges ir padėkite į lėkštę, išklotą kepimo popieriumi, tada į šaldytuvą. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir konditeriniu švirkštu apliekite uogas. Vėl padėkite į šaldytuvą sustingti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...