
Vynuogės šokolade
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | vynuogės (geriau besėklės) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
350 gramų | pieniško šokolado |
70 gramų | šokoladas (juodas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Garų vonelėje ištirpinkite sviestą su pienišku šokoladu. Masėje pamirkykite nuplautas vynuoges ir padėkite į lėkštę, išklotą kepimo popieriumi, tada į šaldytuvą. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir konditeriniu švirkštu apliekite uogas. Vėl padėkite į šaldytuvą sustingti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bakalieno Tinginys
-
Bananai šokolade
-
Šokoladiniai triufeliai su vafliais
-
Naminė karamelė
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
„Šokoladinis miškas“
-
Imbieriniai saldainiai
-
Kalėdiniai ledinukai
-
Naminiai šokoladiniai saldainiai
-
Imbieriniai cukatai
-
Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Bananinis desertas ant pagaliukų
-
Zefyrai šokolade
-
Vasariški morengai
-
Ledų desertas su „m&m“
-
Migdolų nuga
-
Popsiukai šokolade
Vynuogės šokolade
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vynuogės, geriau besėklės,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Pieniškas šokoladas,
350 gramų -
Šokoladas, juodas,
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Garų vonelėje ištirpinkite sviestą su pienišku šokoladu. Masėje pamirkykite nuplautas vynuoges ir padėkite į lėkštę, išklotą kepimo popieriumi, tada į šaldytuvą. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir konditeriniu švirkštu apliekite uogas. Vėl padėkite į šaldytuvą sustingti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...