Vynuogės šokolade
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 500 gramų | vynuogės (geriau besėklės) |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 350 gramų | pieniško šokolado |
| 70 gramų | šokoladas (juodas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Garų vonelėje ištirpinkite sviestą su pienišku šokoladu. Masėje pamirkykite nuplautas vynuoges ir padėkite į lėkštę, išklotą kepimo popieriumi, tada į šaldytuvą. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir konditeriniu švirkštu apliekite uogas. Vėl padėkite į šaldytuvą sustingti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morengai
-
Karamelinės lazdelės
-
Popsiukai šokolade
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Zefyrai
-
Šokoladiniai saldainiai
-
Vasariški morengai
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
-
Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
-
Tinginys su riešutais
-
Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
-
Naminė karamelė
-
Mini pavlovos
-
Braškių želės saldainiai
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Šokoladiniai triufeliai su vafliais
-
Imbieriniai cukatai
-
Džiovintų vaisių saldainukai
Vynuogės šokolade
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vynuogės, geriau besėklės,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Pieniškas šokoladas,
350 gramų -
Šokoladas, juodas,
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Garų vonelėje ištirpinkite sviestą su pienišku šokoladu. Masėje pamirkykite nuplautas vynuoges ir padėkite į lėkštę, išklotą kepimo popieriumi, tada į šaldytuvą. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir konditeriniu švirkštu apliekite uogas. Vėl padėkite į šaldytuvą sustingti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
