
Saldainiai su maskarponės sūriu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
šiek tiek | kokoso drožlės |
200 gramų | šokoladas (baltas) |
300 gramų | sūris (maskarponės) |
100 gramų | aliejaus (nerafinuotas kokosų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Suberkite tarkuotą baltą šokoladą į molinį dubenėlį, sudėkite kokosų aliejų. Statykite indą į prikaistuvį su karštu vandeniu ir maišykite, kol masė taps vientisa. Ištraukusi dubenį iš vandens , po šaukštą įmaišykite maskarponės sūrį. Atvėsusią masę palaikykite šaldytuve, tada iš jos aliejumi pateptomis rankomis suformuokite rutuliukus , apvoliokite kokosų drožlėse, dėkite į specialiai saldainiams skirtas formeles.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdiniai ledinukai
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Karameliniai saldainiai
-
Karamelės saldainukai
-
Vaisiniai saldainiai
-
Ledų desertas su „m&m“
-
Šokoladiniai kamuoliukai
-
Saldūs rutuliukai
-
Karamelinės lazdelės
-
Saldainiai su riešutais
-
Varškės rutuliukai „Raffaello“
-
Žiemos skanumynas
-
„Baltosios gėlės“
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Irisiniai saldainiai
-
Vaiduokliukai
-
Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
-
Naminiai šokoladiniai saldainiai
-
Bananiniai saldainiai
Saldainiai su maskarponės sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
- Kokoso drožlės
-
Šokoladas, baltas,
200 gramų -
Sūris, maskarponės,
300 gramų -
Aliejus, nerafinuotas kokosų,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Suberkite tarkuotą baltą šokoladą į molinį dubenėlį, sudėkite kokosų aliejų. Statykite indą į prikaistuvį su karštu vandeniu ir maišykite, kol masė taps vientisa. Ištraukusi dubenį iš vandens , po šaukštą įmaišykite maskarponės sūrį. Atvėsusią masę palaikykite šaldytuve, tada iš jos aliejumi pateptomis rankomis suformuokite rutuliukus , apvoliokite kokosų drožlėse, dėkite į specialiai saldainiams skirtas formeles.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...